.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен

я ми кажете

kakvo ti kaza ...kakti predloji daste zaedno mislite li 4e e tapo nqkoi da ti kaje iska6 li da sme gadjeta
    ima li momi4ata koito sa predlagali i ako ima kakvo se slu4i posle

Супер фен Аватара на maybelline
    Попита ме дали ще му се разсърдя много ако ме целуне,аз казах "Няма да те убия" и се целунахме. После аз попитах "А сега гаджета ли сме?" и решихме, че сме гаджета

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами... честно казано, той на мен нищичко не ми каза... Всичко си стана от само себе си, ако мога така да го кажа... Само дето около месец преди това, когато му признах какво чувствам, мислейки, че така ще го улесня, защото ми се струваше, че си има афинитет към мен, но се притеснява донякъде да предприеме нещо, той реагира меко казано ужасно, по мое мнение Тоест, по-скоро не реагира никак си... нито каза нещо, нито направи нещо, бяхме се познавали 3 месеца и нещо, но само по скайп, нищо, че бяхме от едно училище... и все пак, дори и да не сме били много близки, смятах, че поне минималното приятелско чувство и отношение си ги има... Но... Сега това е минало, не бих могла да се оплача вече, щом в крайна сметка сме заедно, а той реши да даде шанс на любовта ми... Че и на своята може би, като се замисля
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Ем то аз предложих ...усетих,че и тя ма люби и я прегърнах и целунах :P след няколко дни ходене и предложих офицялно

Мега фен Аватара на sasha_90
    Попита ме:"искаш ли да ходим".

Никога не съм питал подобен въпрос (момче съм). Излизам с момичето, което харесвам и искам да бъда с нея. Целувам я и й показвам, че я искам да бъде с мен. Тя ако отговори на чувствата ми на следващия ден ще ме потърси пак или на по следващия..ако ме потърси - значи сме тръгнали, ако не - е, нищо..

Град
    София
    начи най-якия начин,по който станахме с един гаджета беше в една дискотека и ние 2-мата още преди това се харесвахме.Тогава аз отивам до тоалетната и той ме прчакал на врататаи напрао без да каже нищо просто ме целуна и така...

Ми как питаме дали искам да ходим и аз му казах да и това беше.И не никога не съм предлагала на мъж той трябва да ми предлага.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Само се договорихме от коя даде ще броим че сме заедно

Мега фен Аватара на koalka
    Попита ме.

мисля че тази тема е тъпа и безмислена

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ДА т1по е да те пита!!! направо се деиства... то си4ко се осе6та...ако има да става не6то ,6те стане и без мн думи
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

"искаш ли да станем гаджета" е много детинско и глупаво ... при мен той просто разкри чувствата си и работите потрагнаха от самосебеси :P

Ами в момента нямам човек до себе си,но ако говоря за предишните си връзки..във всяка една всичко се е развивало по различен начин.Това с "Искаш ли да си станем гаджета" за мен е мит от към 5ти,6ти клас..Не го смятам за глупаво всеки си има собствен подход,но..
    В повечето от случайте първоначално излизаме на кафе докато се опознаем,флиртчета,глупост и и след това решаваме за в бъдеще..
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Емиии ние с моето гуге си казахме "искаш ли да са вземим.." и после "вземаш ли ма" и тей хихи ама беше мн сладко тогава де

Град
    СофиЯ
    Голям майтам беше...... Такива ми ги писа, че си умрях от смях...но в крайна сметка....приех де...как инак...А то горкото кво ми е срамежливо.... :P

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    "Е кво са,ще тръгваме ли,или няма да тръгваме" Му бяха точните думи.Никога няма да ги забравя... Ест ми се видя някфо странно и директно така да ме пита ама след като бях луда по него казах "Еми даа"
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си