- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- малки гърди
имам проблем имам малки гърди а съм на 14 ... мисля че се развивам доста бавно ... мн ми и ниудобно когато всичките ми фр имат доста големички гърди а аз некфо кат дете се чуствамдали е това само заради хормоните ?? ИМА ЛИ НЯКАКВИ НАЧИНИ С КОЙТО ДА СЕ СТИМОЛИРА ТОВА ? нали да не са некфи хапчета а безвредни...
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Нямаш нужда от никакви хапчета. Всеки човек се развива по различен начин...на 14 години има гърди....други пък нямат.. и така. Всеки е такъв, какъвто е. Но все пак си само на 14 години. Имаш още време да се развиваш....Още си в пубертета. Така че бъди спокойна! Всичко ще е наред....Яж повече плодове, консумирай различни храни, за да се развиваш нормално!![]()
![]()
![]()
мерси мерси мнПървоначално написано от Sweet__baby
{}
мм 1во снимка ми трябва, за да ти кажа![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
П.П има такава тема вече!!!
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=141482
абе кво те грее колко са ти големи ти гледай да имап хубаво тяло пък те гърдите ще си дойдат ....![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
еми аз си имам хубаво тялослабичка съм а и др ми харесват тялото особено момчетата
, но малко ми е притеснено заради генийте че рода на мама е с малки гърди
![]()
Спокойно бе...Няма защо да се тревожиш. Четох в някаква анкета, че момчетата обичали малки гърди (колкото и невероятно да звучи)
В никакъв случай не взимай хормонални хапчетата. Това е все едно слон да влезе в стъкларски магазин...ще обърка нещо, но не се знае точно какво!
Пише се "гени". Ще порастнат, а колкото до мъжете, които харесват малки. Успех...![]()
Собственост на Canis_Dirus
Това малко сарказтично ми прозвучаПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
мене гърдите не ме вълнуват толкова колкото тялото , иначе след време като остарееш ще видим какво ще ти е мнението като ти увиснат "големите гърди"
споко бе ще пораснат за къде бързаш?Аз съм на 15 и моите са малки![]()
Аз съм на 12 и съм 75 а![]()
![]()
имам приятелка ,повечето ми приятелки са така ,но искам поне малко по-големи
![]()
по горе в под приятелка да не си помислите ,че съм обратна-не просто писах нещо,сбърках и не съм го изтрила цялото .![]()
искам да ви питам нещо на 11 съм но не ми идва а пък имам окосмяване и ми растът гърди.. Има ли нужда да се притеснявам ?![]()
на 11 .. никакво притеснение не трябва да имашПървоначално написано от margarita116
споко бее
все пак си само на 11...ти какво искаш
аз съм на 13 и още не ми е дошло
![]()
Пробвай с повече БОЗА
![]()
Але кво си притесняваш и ти ??Първоначално написано от margarita116
![]()
Радвай се, че още не ти е дошло ... щото не е от най-големите плюсове в живота
![]()
По темата: всичко с времето си още си в пубертета и се развиваш.
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
Има време ще ти порастнат. Иначе има и процедури за увеличаване на бюста - не говоря за операции. Дават ефект, но още ти е рано да се занимаваш с това пък и без увеличаване на мазнините по тялото не може да стане, а тогава може и да развалиш фигурата.
Споко... братовчедка ми на 14 беше почти плоска... нивелир да сложиш, равно показва. След 2 години можеше да нахрани 12 бебета...
Don't deny the obvious...
аз съм забелязала че тия на тая възраст и по-малки или нямат гърди или са доста големи. но изведнъж горе долу на 14/15 им растът. аз съм на 13 1/2 и имам малки. нямам хубаво тяло но още не ми трябва.те първа ще се разкрасим![]()
Ох абе кви са тея големи,малки "елате пиленца при батко"За мен няма значение
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
еми чоек майка ми е мн големи гърди пък мойте не са мн мн големи ама кво да се прави ако те е страх че момчето ще те зареже заради гърдите значи не те заслужава и е ебаси повърхностния щом от тва зависи дали ще ходят с някое момиче ... тка че споко ще пораснат ^^
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
..