- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- лекува ли се ..
лекува ли се цистита без намесата на лекар..
Мисля, че не....Може да има някакъв метод за лечение с билки, но е нужно мнението на лекар по въпроса!
Mislq,4e ne...
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Имаше някакви билки... порови се в гугъл \/
НЕ!
[size=7][b][u]fosse cos
Не! Аз съм имала цистит/имам все още/ и личната ми лекарка каза, че задължително трябва да се лекува от лекар.![]()
Спокойно![]()
Цистита се лекува и то успешно![]()
Билката с която се лекува се казва мечо грозде......ако 5 6 дни си правиш чай от нея 6те отмине
Ако няма6 време за чай има едно лекарство казва се Цистон без рецепта е на билкова основа и определно влияе добре![]()
Страдала съм от цистит преди 2 години оттогава не се е появявал!
Треябва да знаеш че цистита е нещо като да си счупиш крака.....минава но трябва да се пазиш от студено от гол кръст просто имай едно на ум![]()
Аз винаги имам едно хапченце цистон в портмонето за всеки случей ако имаш този проблем те съветвам да направиш като мен
ПП:Ако обаче почне огормна болка и тн наистина ще е добре косултация с лекар. Ако не е диагностициран цистит защтото може и да не е това
Най-добре отиди на лекар. Не предприемай нищо сама.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
fear.com Колко струва тоя Цистон???![]()
mersi mnПървоначално написано от fear.com
![]()
![]()
Не бих те съветвала да лекуваш цистит сама. По-добре лечението да е под лекарско наблюдение.
ами мисля че може,има едни антибиотици които са за гърло.знам че един път,точно заради цистита майка ми ми беше купила такива и помагат
Май оспамокс се казваха не помня,провери все пак![]()
зависи какво визирате под "лекар",Първоначално написано от vesitu_
но в общия случай щом сте стигнали до това без помощ отвън на практика е нелечим. по-лошо, хронифицира и дава дългогодишни сложно протичащи следствия.
всички приказки за "НЕИЗЛЕЧИМ ХРОНИЧЕН ЦИСТИТ" са момински алабализми породени от мързела и простотията. лекува се естествено, от грамотни хора