.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

лекува ли се ..

лекува ли се цистита без намесата на лекар..

Град
    СофиЯ
    Мисля, че не....Може да има някакъв метод за лечение с билки, но е нужно мнението на лекар по въпроса!

Град
    ПрИ Теб
    Mislq,4e ne...
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Повече от фен
    Град
    sofia
    Имаше някакви билки... порови се в гугъл \/

Мега фен
    Град
    София
    НЕ!
    [size=7][b][u]fosse cos

Не! Аз съм имала цистит/имам все още/ и личната ми лекарка каза, че задължително трябва да се лекува от лекар.

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Спокойно
    Цистита се лекува и то успешно
    Билката с която се лекува се казва мечо грозде......ако 5 6 дни си правиш чай от нея 6те отмине
    Ако няма6 време за чай има едно лекарство казва се Цистон без рецепта е на билкова основа и определно влияе добре
    Страдала съм от цистит преди 2 години оттогава не се е появявал!
    Треябва да знаеш че цистита е нещо като да си счупиш крака.....минава но трябва да се пазиш от студено от гол кръст просто имай едно на ум
    Аз винаги имам едно хапченце цистон в портмонето за всеки случей ако имаш този проблем те съветвам да направиш като мен

ПП:Ако обаче почне огормна болка и тн наистина ще е добре косултация с лекар. Ако не е диагностициран цистит защтото може и да не е това

НЕ!!!!!!!

Най-добре отиди на лекар. Не предприемай нищо сама.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Велико Търново
    fear.com Колко струва тоя Цистон???

Цитирай Първоначално написано от fear.com
    Спокойно
    Цистита се лекува и то успешно
    Билката с която се лекува се казва мечо грозде......ако 5 6 дни си правиш чай от нея 6те отмине
    Ако няма6 време за чай има едно лекарство казва се Цистон без рецепта е на билкова основа и определно влияе добре
    Страдала съм от цистит преди 2 години оттогава не се е появявал!
    Треябва да знаеш че цистита е нещо като да си счупиш крака.....минава но трябва да се пазиш от студено от гол кръст просто имай едно на ум
    Аз винаги имам едно хапченце цистон в портмонето за всеки случей ако имаш този проблем те съветвам да направиш като мен

ПП:Ако обаче почне огормна болка и тн наистина ще е добре косултация с лекар. Ако не е диагностициран цистит защтото може и да не е това
    mersi mn

Не бих те съветвала да лекуваш цистит сама. По-добре лечението да е под лекарско наблюдение.

ами мисля че може,има едни антибиотици които са за гърло.знам че един път,точно заради цистита майка ми ми беше купила такива и помагат
    Май оспамокс се казваха не помня,провери все пак

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: лекува ли се ..

Цитирай Първоначално написано от vesitu_
    лекува ли се цистита без намесата на лекар..
    зависи какво визирате под "лекар",

но в общия случай щом сте стигнали до това без помощ отвън на практика е нелечим. по-лошо, хронифицира и дава дългогодишни сложно протичащи следствия.

всички приказки за "НЕИЗЛЕЧИМ ХРОНИЧЕН ЦИСТИТ" са момински алабализми породени от мързела и простотията. лекува се естествено, от грамотни хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си