.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Съвет???

Съвет???

Zna4i harevsam edno momi4e.Predi nqkolko dni bqh na rd na sestra mu.S neq sme nai dobri priqtelki.I purvo otivam v tqh i i podarqvam edni angel4eta a toi kazva 4e tova sme az i toi.Polse bqhme v edin restorant.I sestra mu izvika edin negov priqtel da go pita ne6to,a tozi koito harevsam kaza na priqtelq mi 4e sigurno sestra mu 6te iska da me ebe(stava vupros za priqtelq mu)polse puk iska6e da kara su6tiq negov priqtel da tancuva s men,no toi znae 4e az harevsam "brata"i mu kaza toi da tancuva s men.I tancuvahme...be6e prekrasno i nezabravimo.Molq vi kajete mi kakvo da pravq mnogo go harevsam,predi daje hodehme...Nadqvam se da mi pomognete...

Град
    Dreamland Varna
    Нищо не разбрах
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

t0i neg0 brat mu.. ne chatnah... :P
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

toi tq brata sestra da te ebe pa ste bili hodili pa bilo prekrasno vie ste 6antavi i az ni6to nerazbrah

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Нищо не разбрах

Повече от фен

v koq sapynka go vidq tva ?ne6to neshvanah
    По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута

Мега фен Аватара на sasha_90
    Доколкото разбрах харесваш брата на най-добрата си приятелка или бъркам?

Re: Съвет???

Цитирай Първоначално написано от fantasigirl
    Zna4i harevsam edno momi4e.
    пък после стана момче или ти си момче ?! а , ооооф няма се мъча , ако искаш съвети пиши на БЪЛГАРСКИ и обяснявай по-хубаво !
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Голям фен
    ако го напишеш малко по ясно може и да ти помогна по някакъв начин..

Аз мислех,че пак съм прекалила с пиенето и ми е замъглен погледа един път чета,че харесваш момиче,после то става момче и т.н. .Напиши го на български и по-разбираемо и някой може и да ти помогне.

Ае ти .. от каде идваш в смисал до ся в бг ли си живял..
    Добре пишеш сичко ти се разбира споко

da be i brata na brata na sestrata na brata

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    ... и после стринка му на Алеандро - Алеандра, се омъжила за третия братовчед на зълва му по майчина линия - Педро, и му родила дете от брата на вуйчо му...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на gabi_94

Re: Съвет???

Цитирай Първоначално написано от fantasigirl
    Zna4i harevsam edno momi4e.Predi nqkolko dni bqh na rd na sestra mu.S neq sme nai dobri priqtelki.I purvo otivam v tqh i i podarqvam edni angel4eta a toi kazva 4e tova sme az i toi.Polse bqhme v edin restorant.I sestra mu izvika edin negov priqtel da go pita ne6to,a tozi koito harevsam kaza na priqtelq mi 4e sigurno sestra mu 6te iska da me ebe(stava vupros za priqtelq mu)polse puk iska6e da kara su6tiq negov priqtel da tancuva s men,no toi znae 4e az harevsam "brata"i mu kaza toi da tancuva s men.I tancuvahme...be6e prekrasno i nezabravimo.Molq vi kajete mi kakvo da pravq mnogo go harevsam,predi daje hodehme...Nadqvam se da mi pomognete...

нищо не разбрах!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    bulgaria
    ni6ti4ko ne razbrah izqsnisi mislite i go napi6i po pravilno za6toto nqma smisal

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си