.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Всичко беше наред, докато не се появи тя...

.Zdraveite priqteli,nari4am vi taka ,za6toto mislq ,4e moga da raz4itam pone malko na vas.....Ta eto i moqta malka istoriika Bqh s nego meseci ....Ne vsi4ko be6e nared,no se obichahme-dokato ne se poqvi TQ.Malkata ligla s dulga kosa go krusta sus skupite dre6ki i povedenie tip ''Trudno otkazvam'',nadmenniq pogled i ident - EMo...!!Prosto za mig vsi4ko se preoburna ..toi q izbra!Celiqt svqt ruhna i ot tam natatak az ne Bqh su6tata! Nemoga da go zabravq ,moje bi i ne iskam! Skoro ne bqhme se zasi4ali ,dokato edin den ,toi prosto se vklu4i i mi napisa..''bil sam golqm glupak ...kakvo sam izpusnal'' ,''skusah s neq'' i ne6ta ot toq rod ,pra6ta mi {} i t.n! Ta nz kakvo da pravq ,tolkova me e naranil -ako vsi4ko se povtori ..Obi4am go ..nemoga da otreka,no nqma li tva da e nai-golqmata gre6ka v jivota mi (da se vurna pri nego) Na kade sega............

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Всичко зависи единствено и само от теб. Има две гледни точки -
    Едната е, че щом веднъж се е отказал от теб и е избрал нея - ще избере и друга, ако се появи. Затова по добре да не му даваш шанс, защото после ще страдаш още повече.
    Другия вариант е да простиш тази грешка, но за да я простиш той трябва да ти докаже, че наистина съжалява, за да не стане, както по горе писах. Човек, когато истински обича прощава всичко, но трябва да знае, че прощава на правилния човек.

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    Щом го обичаш дай му втори шанс може наистина да е осъэнал какво е изгубил и да съжелява за грешката си .Прекрасно разбирам,че те е наранил много и неискаш това пак да се повтори,но все пак рискувай и може да спечелиш както е казано риск печели риск губи.Ако все пак всичко това се повтори отново поне ще знаеш,че си му дала шанс,който той е пропилял.Вече със сигурност ще знаеш,че този човек не е за теб и не те заслужава и с чиста съвест можеш да му биеш шута и да му кажеш чао чао.
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

Не го слушай лъже човека
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

dai mu POSLEDEN shans !
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Втори път една и съща грешка не прави! Той си е направил избора - негов проблем е дали е било грешка или не ..
    just a kid۵

Мега фен Аватара на koalka
    Това ти си го преценяваш - дали би му дала шанс или не.Определено аз не бих го направила.Първо, защото явно не е държал толкова на мен, за да тръгне с нея, при положение, че не сме ходили чак толкова малко време...Но може би трябва да му дадеш още един шанс, все пак всеки човек прави грешки и може би това е неговата...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми.. всичко зависи от теб..
    На мен лично преди ми се е случвало да обичам някого, той да ме е наранявал, но да съм готова отново да бъда с него... Всичко е въпрос на гледна точка...
    Да, наистина тъпо е постъпил, но ще е тъпо ти да го обичаш, той да съжалява и да не му дадеш втори шанс.. поне аз на твое място бих му дала възможност да се поправи
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Пловдив
    Аз не бих му дала втори шанс , защото от това ще съм много наранена и немисля че ще мога да му простя но все пак може да му дадеш последем шанс

Не ми се е случвало, затоа няма да ти кажа"разбирам те". Но...представи си, че си в магазин. Харесала си си чифт обувки.Те са това, което си търсила и това, от което си имала нужда. Купуваш си ги и си много щастлива. След определено време обаче виждаш други обувки - лачени и лъскви. Май нямаш нужда от такива, но си ги купуваш, защото са ти"хванали окото". И с радост си ги носиш, макар че се оказват ужасно неудобни. И тогава си спомняш за добрите стари бувки, които си си купила. Изваждаш ги и не можеш да се начудиш, как си могла да ги замениш с други....Примера може да звучи смешен, но...Хората грешат, това е факт. Но ако другите не им прощават света ще е много по-различен...

MNogo mi haresa sravnenieto s obuv4icite...Mislq ,4e e mnogo na mqstoto si misi na vs

Голям фен
    Всички мъже са еднакви...На колене да ти пада,да ти се моли,да плаче,да стене,да го боли....не вярвай,не прощавай!"Вълкът козината си мени,но нравът не!".Аз не вярвам,че един мъж може да се промени....не
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

vsi4ki muje sa ednakvi edin vi e naranil vsi4ki sme edin dol drenki mi ebah vi maikata tva zna4i li 4e kat sam popadal samo na kurvi vsi4ki ste takiva a? kam temata vseki zaslujava vtori 6ans oburkal e vednuj iska da ti se revan6ira tolkova li e trudno da mu se doveri6?

Град
    FuckyLAnD
    Цитирай Първоначално написано от bebe_s_bazuka
    Щом го обичаш дай му втори шанс може наистина да е осъэнал какво е изгубил и да съжелява за грешката си .Прекрасно разбирам,че те е наранил много и неискаш това пак да се повтори,но все пак рискувай и може да спечелиш както е казано риск печели риск губи.Ако все пак всичко това се повтори отново поне ще знаеш,че си му дала шанс,който той е пропилял.Вече със сигурност ще знаеш,че този човек не е за теб и не те заслужава и с чиста съвест можеш да му биеш шута и да му кажеш чао чао.
    \/
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не му давай втори шанс.Той е избрал "куклата" нека си стои с нея!Нека съжалява за постъпката си.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Едната е, че щом веднъж се е отказал от теб и е избрал нея - ще избере и друга, ако се появи. Затова по добре да не му даваш шанс, защото после ще страдаш още повече.
    Другия вариант е да простиш тази грешка, но за да я простиш той трябва да ти докаже, че наистина съжалява, за да не стане, както по горе писах. Човек, когато истински обича прощава всичко, но трябва да знае, че прощава на правилния човек.
    +1
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен
    Град
    SF
    Аз бих му простила. Глупаво е да го оби4аш и да не му дадеш шанс да поправи грешката си. Всеки греши и затова съм на мнение, 4е и всеки заслужава втори шанс. Може наистина да съжалява и да е разбрал, 4е не е трябвало да те оставя. Прости му, но му дай да се разбере, 4е не би простила подобно нещо отново. Да не се окаже, 4е ще си ходи с други и винаги ще знае, 4е ще може да се върне при теб, ако нещата не потръгнат

Робинята на Quench

Първо поговорете сериозно за това дали пак има вероятност да се повтори същото..той да хареса друга след време, накарай го да ти се докаже.Накратко:помъчи го малко и след това му дай шанс!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    dai mu POSLEDEN shans !

Град
    Бургас
    оф позната история даже не 1пхът съм му прощавала ама все пак си го обичкам иначе немога ше умра без него
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    In Devil's Castle
    ne mu davai vtori 6ans....vqrno,4e si e malko mazohisti4no ot tvoq strana,ama si zapazi dostoinstvoto...
    someone else...

Няма да е най-голямата грещка в живота,но може да му дадеш 2-ри ПОСЛЕДЕН ШАНС,както казаха преди мен...

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    +1 но по-добре му дай още 1 шанс
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Pomilsli kak 6te se 4yvstva6 ako nqkoi den go vidi6 s dryga i vse o6te go obi4a6 i si znaela 4e sega si mogla da si s nego
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ако той е разбрал че обича теп не нея няма да е лошо му дадеш един здрав урок шегувам се искам да кажа ако той е разбрал че обича теп не нея няма да е лошо му дадеш шанс късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си