- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще.......
kak 6te reagirat va6te ako razberat 4e ste zadarjani za nqkakvo prestaplenie??
ЛЕкция, че съм умен и имам много възможности, че не трябва да се затривам и т.н. Нищо инт в 0бщи линии![]()
Първоначално написано от Say It Right
ами честно казано нямам си и на представа![]()
но едвали ще ми се "радват"![]()
![]()
![]()
ми наскоро искъртих един номер на кола...и случайно имаше магазин с камери на близо и на другия ден дойдоха в нас куките нямаше кой знае кви проблеми ама супер гадоПървоначално написано от style_hip_hop
![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Эависи какво съм направила.Ако съм убила някой или съм откраднала нещо,просто не си предтавям реакцията..не ми и трябва..![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Всичко зависи,от това в какви параметри възлиза престъплението,което съм извършила.Никой родител,не би бил във възторг,ако разбере,че собственото му даде е прекрачило закона и го очаква присъда.
Огорчение,разочарование,бе зпомощност...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
olelele ako tova stane ste pokaneni na pogrebenieto miПървоначално написано от style_hip_hop
Ставало е, имаше и дело но се разминах с предупреждение... С 2 думи ми казаха другия път да внимавам... Ако ме питате за какво - еми няма да ви кажа или сами се сетете![]()
РУТИ ДОВАРО!
Доста ще се изненадат,защото аз не правя лоши неща,че чак и закона да нарушавам.А пък и едва ли ще се случи да ходя по затвори....(имам симпатии към професията "полицай")
Едва ли ще запеят..
ми зависи какъв е бил "подвига" ми..
но ще направят всичко възможно да ме освободят
и ще ми кажат обикновеното:"пак ли не помисли"..![]()
Walk go home boy...
Офф както за всичко друго...ше пищят,ще се карат,може и да ме накажат и след 2 дена мах ше им мине!![]()
Мама ще припадне, даже ще получи сърдечен удар и може и да почине. Защото майка ми знае, че аз не съм такава личност, не се заминавам с нещо престъпно и няма да може да издържи при такава новина.![]()
Ами, мен са ме задържали...Не е било за някво кой знае какво престъпление, но те си бяха в ебаси шока
Е, мина им ...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Мммм майка ми вероятно ще получи инфаркт, а татко ще ми прочете лекция според престъплението![]()
Хаха аз наскоро четох тема от теб,в която обясняваш как ваще са ти дали 100лв и са те изгонили от вас,в същото време пък до колкото помня си на 15,сега пък това престъпление,доста интересна личност си ти,пък си и от Варна..Първоначално написано от style_hip_hop
![]()
а по темата,не знам какво ще кажат наще,аз миналата година отидох на лагер в Смолян и се върнах с призовка,нищо не казаха,така че предполагам че няма да има някакви строги наказания![]()
![]()
![]()
Първо никаква реакция,просто брат ми дойде да ме вземе,нито дума от районното до вкъщи,след това си легна аз също...на другия ден ми каза само с тъпаци ли ще се занимаваш цял живот, а аз му отговорих 'съдба' и тва беше,наште дори не разбраха,пък и да бяха разбрали нищо нямаше да кажат,защото те дори не ме познават.Вече минаха 7 години в които не сме се виждали и мисля,че и да искат да ми се скарат или пък там каквото правят нормалните родители-ТЕ НЯМАТ ПРАВО!Ако брат ми ме беше наказал ОК щях да си изтърпя наказанието и готово,кво толкова..........![]()
Първоначално написано от ХрС
![]()
![]()
Да да и аз така
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Самичка ще си изкопая гроба и ще легна и ще векна да ме опеят защото :Първоначално написано от style_hip_hop
1-во баща ми е полицай
2-ро ще ме линчуват
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
ше ми врещи но само ако има глоба
ако никой не я занимава на майчето
хич няма да й пука
дори и да съм убила![]()