- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще.......
Ще гледат ей тай![]()
Майка ще се опита да ме нашамари бащата ще почне да псува ще ми забранят всичко ще ми четат 3 часова лекция (буквално
) и накрая предполагам ще ме изселят
![]()
Зависи от престъплението....Но като цяло няма да са очаровани...все пак съм на 16Тъй че се съмнавам да извършвам каквото и да е било престъпление...Може би от некфа механа ако ме приберат мъртво пияна...
За тях тфа е престъпление
![]()
ми мен са ме прибирали..
венъж предизвикахме апокалипсис в един блок и някакъв човек се обади на полицията...
разпитаха ни само, разбраха, че сме непълнолетни и ни пуснаха..
баща ми ми вика, че се занимавам само с простотии
а майка ми така и не разбра
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ами ще ми се развикат мн здраво,ще ме накажат ии може би ще ми забранят да сядам на компа ...нз... до сега не се е случвало такова нещо![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Майка ми ще се обезводни от притеснение и изненада.Баща ми-той 5 пари не дава за мен,единствената му цел е да доказва нещо на майка ми,а именно колко е велик,и сигурно ще обвини нея,а не мен.Втория мъж на майка ми,въобще не ме интересува как ще реагира и какво ще ми каже.Той е последния човек,който бих послушала и последния,на когото бих зачела мнението.Брутална съм,вярно е,че ме издържа и ,че съм неблагодарна и егоистка,но каквото почукало-такова се обадило.То само с ядене не става,трябва и акъл(в нашия случай-с пари не става,трябва и акъл).
И двамата ще получат инфарк... Ако останат живи ще има лекция колко са разочаровани от мен![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Може да са ни ужасни отношенията сега,но знам ,че потърся ли ги за нещо са там.Няма как да реагират неочаквано,от малка ме знаят в каква компания съм,и са очаквали всичко.Не толкова защото не им пука,а защото няма какво да напрвят...Майка ми е идвала в районното заради мен не веднъж...Ама аз под 'престъпление' разбирам убийство,грабеж...А аз на никой не бях навредила...
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
майка ми ще получи инфаркт със сигурност, баща ми не го знам кво ше прай ама при сички случаи няма да е в моя полза.. последствие може би ще бъде изселването ми в гаражапък и като се сетя за реакцията на майка ми една сутрин когато някво полицайче звънна на вратата..да де то си беше заради личната ми карта амааа..шока за мамито беше нещо повече от пълен!
![]()
натякване за години напред,в т'ва съм сигурнаиначеее за друго не знам...аз ако напрая такова нещо по-добре да не се прибирам (: хъх
ami ba6ta mi ne se interesyva ot men po apsolutno nikakuv na4in i ne jiveem zaedno tui 4e nqma kak da reagira.a maika znam kvo 6e kaje mi na koi da mqsa6 i az na tvoite godini...i 6e sa smee 6toto mi sa se sly4vali tolkova ne6ta svurzani s prestupleniq i policiq 4e kvo da govorq i samo tva 4yvam + dobavka ti si re6ava6 bude6teto nali znae6 az kvoto i da ti kaja krainata precenka si e tvoq...Първоначално написано от style_hip_hop
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
аахахах това ще е голям кеф родителите ми са що годе точни хора...так че няма да имам проблеми ми проложение че знам че баща ми са го задържали в смисал бил на 15 и бил с компания момчета а тогавашните времена... ааа и между другото зависи за какво престъпление ако е нещо по леко едва ли ще мърморят но иначеее![]()
![]()