.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Поредната банална глупост...

От скоро имам приятел и много съм привързана към него и свикнах и той е страхотен и всичко прави за мен и...нямам думи просто да кажа, колко добре се държи с мен. Както казах аз много се привързах и имам чуства към него. Но проблемът е в това, че от време на време се сещам за момчето, което обичах преди и ми става много зле... Някой може ли да ми каже как да го преодолея?

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е като се сещаш да ти става тъжно, но не позволявай това да пречи на отношенията ти с това момче.Съсредоточи се върху новата си връзка и остави това в миналото.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Нормално е като се сещаш да ти става тъжно, но не позволявай това да пречи на отношенията ти с това момче.Съсредоточи се върху новата си връзка и остави това в миналото.
    Беше ми на езика :P
    \/ =D>
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Човек винаги пази спомените си и те от време на време изплуват в съзнанието му, нещо напълно нормално Но ти сама казваш, че имаш прекрасно момче до себе си, не оставяй спомените да погубят връзката ви
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

На всеки се случва понякога, ще ти мине. Все пак само си спомняш за него без да имаш някакви чувства нали

Град
    СофиЯ
    Е нормално е да ти минават някакви мисли за предишния....но все пак имай в предвид, че вече не си с него...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нормално е да се сещаш за старата любов,но не бива да оставиш това да развали отношенията ти с гаджето.

vremeto e nai velikiq lek na vsi4ki vremena vqrvai s vremeto vsi4ko 6e se oprai

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Аз съм в точно същата ситуация,както и ти... Как да го преодолееш незнам... Надявам се с времето ще отмине :P
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен
    Град
    София
    Нормално е.Няма начин или рецепта как да го эабравиш.Просто се наслаждавай на приятеля си.Пък няма лошо от време на време да се сещаш эа онова момче..с времето ще престанеш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Всъщност е носталгия...чувството за което говориш...и отговора е: Воля....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Имаш още нещо към бившия, но не оставяй това да попречи на новата ти връзка..миналото си е минало :P

Спомена за миналото може и да те натъжава, но не бива да пречи на новата ти връзка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ами времето лекува всичко.Щом сегашния ти приятел е толкова всеотдаен към теб пък и щом изпитваш чувства към него какъв е проблема?С времето ще спреш да се сещаш за другия.Успех!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Em i na men mi se e sly4valo no go preydolqvam... nqkak
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Спомени ,спомени-остав ги там където им е мястото В МИНАЛОТО

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Opitai se da go zabravi6 no 6tom ima6 4uvstva kam sega6noto ti gadje barzo 6te go preodolee6

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Ами времето лекува всичко.Щом сегашния ти приятел е толкова всеотдаен към теб пък и щом изпитваш чувства към него какъв е проблема?С времето ще спреш да се сещаш за другия.Успех!
    Мдам... \/
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си