- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната банална глупост...
От скоро имам приятел и много съм привързана към него и свикнах и той е страхотен и всичко прави за мен и...нямам думи просто да кажа, колко добре се държи с мен. Както казах аз много се привързах и имам чуства към него. Но проблемът е в това, че от време на време се сещам за момчето, което обичах преди и ми става много зле... Някой може ли да ми каже как да го преодолея?![]()
![]()
Нормално е като се сещаш да ти става тъжно, но не позволявай това да пречи на отношенията ти с това момче.Съсредоточи се върху новата си връзка и остави това в миналото.
Беше ми на езика :PПървоначално написано от koalka
\/ =D>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Човек винаги пази спомените си и те от време на време изплуват в съзнанието му, нещо напълно нормалноНо ти сама казваш, че имаш прекрасно момче до себе си, не оставяй спомените да погубят връзката ви
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
На всеки се случва понякога, ще ти мине. Все пак само си спомняш за него без да имаш някакви чувства нали
Е нормално е да ти минават някакви мисли за предишния....но все пак имай в предвид, че вече не си с него...
Нормално е да се сещаш за старата любов,но не бива да оставиш това да развали отношенията ти с гаджето.
vremeto e nai velikiq lek na vsi4ki vremena vqrvai s vremeto vsi4ko 6e se oprai
Аз съм в точно същата ситуация,както и ти... Как да го преодолееш незнам... Надявам се с времето ще отмине :P
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Нормално е.Няма начин или рецепта как да го эабравиш.Просто се наслаждавай на приятеля си.Пък няма лошо от време на време да се сещаш эа онова момче..с времето ще престанеш.
[size=7][b][u]fosse cos
Всъщност е носталгия...чувството за което говориш...и отговора е: Воля....
Имаш още нещо към бившия, но не оставяй това да попречи на новата ти връзка..миналото си е минало :P
Спомена за миналото може и да те натъжава, но не бива да пречи на новата ти връзка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами времето лекува всичко.Щом сегашния ти приятел е толкова всеотдаен към теб пък и щом изпитваш чувства към него какъв е проблема?С времето ще спреш да се сещаш за другия.Успех!![]()
Em i na men mi se e sly4valo no go preydolqvam... nqkak
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Спомени ,спомени-остав ги там където им е мястото В МИНАЛОТО