.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Хеликобактер!?!

Сестра ми е болна от тази инфокция - хеликобактер - минала е на силни антибиотици, няколко пъти си прави изследвания (струващи над 30лв). Майка ми си направи изследвания - и тя има тази инфекция. Заразно е. Със сестра ми по устата не мисля, че сме се целували скоро, може по бузата. Но майка ми има....Това значи ли, че и аз ще съм заразена, както и гаджето ми. Да направим ли изследвания, които са малко неприятни ......
    Моля само компетентни да отговарят. Благодаря.

Супер фен
    Град
    Своге
    o,da mnogo veroqtno e cqloto semestvo da ste zarazeni. po-dobre da dade6 30 lv za izsledvaniqta,otkolkoto posle troino za lekarstvata i pak povtarqm mnogo veroqtno e da si zarazena
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Хеликобактер!?!

Цитирай Първоначално написано от _raztrevojenaaa_
    Сестра ми е болна от тази инфокция - хеликобактер - минала е на силни антибиотици, няколко пъти си прави изследвания (струващи над 30лв). Майка ми си направи изследвания - и тя има тази инфекция. Заразно е. Със сестра ми по устата не мисля, че сме се целували скоро, може по бузата. Но майка ми има....Това значи ли, че и аз ще съм заразена, както и гаджето ми. Да направим ли изследвания, които са малко неприятни ......
    Моля само компетентни да отговарят. Благодаря.
    pone 60% от хората са носители. с откриването и доказването на ролята на хеликобактерията през 80-те години се постигна пробив в лечението на язвените заболявания на стомашно-чревния тракт.

лекува се като по схема се приема комбинация от три лекарства или по други схеми с две такива.
    основния проблем е, че в много случай скоро след излекуването човек отново се населва с бактерията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си