Аз мисля, че едва ли има човек които да не е изпадал в нужда за пари. Случвало се е и на най-богатите хора. Явно си още малка и всичките блага получаваш на готово, но ако мислиш, че цял живот някои ще те съпортва в един момент ще се почувстваш много ощетена. Тъй като сте гаджета, следва да сте си най-близки. Не мога да разбера какво по-нормално има от това да потърсиш помощ от най-близкия човек?
Много си го обичам и ми е много гадно, че е в такова положение, за да поиска от мен пари означава, че е питал навсякъде другаде и е нямал изход и е трябвало да ме пита
Ако наистина си се обичкате, по-скоро ти би била първия човек които да е питал. Когато ми потрябват на мен пари /което за щастие не ми се е случвало много отдавна/, започвам от най-близките. Ако държиш на него, временното му безпаричие не би могло да те разочарова./което явно е станало разбирам четейки между редовете писанията ти./ Е от такива лигли като тебе, декорации изпипани добре, които нямат намерения да си мръднат пръста, а само чакат всичко наготово ми се драйфа. Я си представи да бяхте семейство и да живеехте под един покрив. Неговия доход отива за съпорт на къщата, сметките, а твоя само за лични глезотийки. Какво ли семейство може да се гради с такива като тебе?!