- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ.... Хептен Незнам Кво Да Правя...
Та значи преди имах една тема.... за 1 момиче ... е казахте ми да я забравя и тя ще се върне при мен.. е не станаи пак съм подир гъза и ... тапак съм кво да се прави ама си я обичкам... та.... неска трябваше окончателен отговор да ми даде.. естествено не го получих защото се страхувала да не направи грешен избор... женски му работи ... по добре щеше да е по импулсивна се тая пак аз съм преебан ама... иска да говорим в събота и там щяла да ми каже сичко.. на диското ... та проблема ми е .. че нит знам кво да говоря смисъл.. кви въпроси да и задам а и ме е страх да не ме отреже защото аз събота имам рожден ден.. и ще си го празнувам там в диското и не искам да ми развали настроението мн кофти ще се получи .. иии.... вобще незнам кво да прая а не искам да го отлагам ... защото отложа ли го може и да не се намери време да говорим... та за това моля някои да ме саветва по точно кви въпроси да и задам че да се изясним.... и де да знам... помогнете ми някак си мн съм объркан.... и незнам какво да правя вобще .. никога не съм бил така и..... помогнете ми моля ви
![]()
![]()