.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

влюбвали/харесвали ли сте клъощави момчета?

кажете влюбвали или харесвали ли сте клъощави момчета и разкажете нещо по темата.

Ami da.Kakvo kato e slab i visok?Nali e hubav i dobar.I ima syrce i obi4a

М...да, но като по-малка, когато нямах изграден вкус за момчета.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    хахах проста патица наистина...

Напрао

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Nai-vajnoto e da se obi4ate.Ni6to drugo ne e ot zna4enie.Shtom go haresva6 takuv ne trqbva da ti puka ot nikoi i ni6to...Uspeh.. \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    ПрИ Теб
    Spored men nqma zna4enie vida dali 6te bade klio6tav ili dobre slojen tip ako lubovta e istinska nqma nikvo zna4enie.
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

vee ko da kaja 4ak pak klio6tavi ne...

Мега фен Аватара на koalka
    Не, но това не означава, че не е възможно.Просто така са се случили нещата, а не, че по това избирам примерно.

180 visok 63 kg tva e moito gadje. Opredeleno nqma zna4enie dali e slab ili visok stiga da si pasvate harakterite чесно казано постоянно се оплкваме (момичетата), че момчетата гледали само външния вид, но ето един случай в който се появява и едно такова момиче. Външния вид не е всичко, а и не вярвам момчето ти да е толкова слабо, така че обирай си парцалите и се стгай!

Град
    FuckyLAnD
    абе не си мислете , че трябва да са 1.65 мъжете с обиколка на ръката 60 санта и ланер 1 кило на врата....
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да.

Има такава тема която не е малка...там е дискутирано всичко...търсачка пауър...и както казах и там той може да отслабне/надебелее...ама ти нема поунееш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Приятелят ми е висок 176 см, а тежи 56-58 килограма, аз съм 168 см и тежа 54 килограма, а преди 8-9 месеца (още и не се познавах с него) нормалното ми тегло варираше между 58-60 килограма, но покрай празниците и всичко бях наддала с още 2. Какво мога да кажа? Вярно, покрай нерви дали ще ме хареса и такива подобни, успях да сваля килограми, така че сега средното ми тегло да е 54 кила... И добре, че стана така, защото макар и на него много да не му пука колко тежа, щом не изглеждам зле, самочувствието ми можеше да се скапша само от това да тежа повече...
    И какво, силно привлечена съм от човек, чиято талийка е даже по-малка от моята (а моята не е кой знае колко голяма - 63 см), и въобще не ме боли отзад затова! Та какво значение имат килограмите?
    Ако пък продължението на това ще е "а харесвали ли сте или влюбвали ли сте се в по-пълни хора", отговорът ми е пак да, макар да беше съвсем мимолетно и повърхностно - човекът тежеше 90 кила, които и за неговите 1,83м пак не беше малко.
    Не че това е толкова от значение сега, просто искам да покажа, че външността едва ли е най-важният фактор, по който да избираш приятел. А и дори да е Мистър Свят, ако се държи като задник, няма как сърцето и да трепне за него...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    хахах проста патица наистина...

Напрао
    Ако може да ми поясните защо е тази обида към мен? Защото аз не виждам повод за такава.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Дам, няма лошо, все пак слабите и те са хора

Голям фен Аватара на 50cent
    abe ima6e edno klio6tavo mom4e i vsi4ki se ebavaha s nego puk toi izlezna baq jilav i gi razmlati taka4e momi4eta moje na vun6en vid da ne e muskolest ama s mnogo jilavi

Супер фен
    Ми да аз винаги съм харесвала по - слабички.Не държа на мусколи ... какво като са мусколести и едри?За мен от значение е какво имат в главата

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Наистина като се замисля, и аз не си падам по най-мускулестите... Естествено, ако момчето е отпуснато като дроб на ченгел, не е много приятно, но не говоря да пращи отвсякъде... Според мен, ако трябва да избирам така по външност само (при това за нищо сериозно), си харесвам някое слабичко и що-годе стегнато човече, но не прекалено
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на Qnchety
    Преди няколко месеца харесвах едно високо и слабо момче. Ама като застанах пред него имах чувството, че стоя пред някой стълб

Цитирай Първоначално написано от Dr.Hause
    абе не си мислете , че трябва да са 1.65 мъжете с обиколка на ръката 60 санта и ланер 1 кило на врата....
    тия ланци са много зле

Излизала съм със слабо и доста високо момче, беше хубав в лице и ми беше хубаво с него. Но по принцип ако той не ме беше заговорил, нямаше да се загледам по него. Не обичам гаджето ми да е по-слабо от мен.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Не е важно как изглежда,важното е да има сърце

Супер фен
    Оооо да.. определено
    Ест зависи и как се държи той

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Има такава тема която не е малка...там е дискутирано всичко...търсачка пауър...и както казах и там той може да отслабне/надебелее...ама ти нема поунееш...
    +1

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Не държа на мусколи ... какво като са мусколести и едри?За мен от значение е какво имат в главата
    Vsi4ki momi4eta govorqt taka ma ne e istina ako primerno zastanat edno do drugo dve mom4eta ednoto s 45 r1ka mn dobre oformeno tqlo {no p1len oligofre} a drugoto mom4e s 28-30 r1ka i po slabo tqlo {no po vejlivo i po-pe4eno} koe bixte izbrali
    momi4etata {pove4eto momi4eta} gledat v1n6niq vid a ne tpa koeto ima v1tre
    znam go ot li4en opit poneje predi bqx vtoroto mom4e i po trudni si namirx gaje,no sq sam p1rvoto s ka4estvata na vtoroto i momi4etata 4e se zaglejdat v ka4estvata mi a v1v v1n6niq vid

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си