Into the great wide open... Under the sky so blue...
Приятелят ми е висок 176 см, а тежи 56-58 килограма, аз съм 168 см и тежа 54 килограма, а преди 8-9 месеца (още и не се познавах с него) нормалното ми тегло варираше между 58-60 килограма, но покрай празниците и всичко бях наддала с още 2. Какво мога да кажа? Вярно, покрай нерви дали ще ме хареса и такива подобни, успях да сваля килограми, така че сега средното ми тегло да е 54 кила... И добре, че стана така, защото макар и на него много да не му пука колко тежа, щом не изглеждам зле, самочувствието ми можеше да се скапша само от това да тежа повече...
И какво, силно привлечена съм от човек, чиято талийка е даже по-малка от моята (а моята не е кой знае колко голяма - 63 см), и въобще не ме боли отзад затова! Та какво значение имат килограмите?
Ако пък продължението на това ще е "а харесвали ли сте или влюбвали ли сте се в по-пълни хора", отговорът ми е пак да, макар да беше съвсем мимолетно и повърхностно - човекът тежеше 90 кила, които и за неговите 1,83м пак не беше малко.
Не че това е толкова от значение сега, просто искам да покажа, че външността едва ли е най-важният фактор, по който да избираш приятел. А и дори да е Мистър Свят, ако се държи като задник, няма как сърцето и да трепне за него...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"