.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни

Може ли да се каже че флирта е изневяра

Та ето и темата която пускам. Искам да попитам ако си имате приятел/ка и го хванете че се гушка с някой/я и му се радва вие бихте ли казали че това е изневяра и какво бихте направили?

Със сигурност ще ми стане много гадно и може да се стигне до скъсване...

Град
    Shumen
    Shte go razstrelqm !!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    СофиЯ
    За мен си е чисто изневеряване...

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Mai e hlutnal/a po drug/a.Spored men e tova..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    ПрИ Теб
    Est.,4e si e iznevqra....Kasame vednaga
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

omg vsi4ki tuk ste tolkova zle... ko 4oveka kato si ima vas nqma pravo da pregarne nqkoq priqtelka 4e ko ve vie izkarahte 4e ne trea si govori s druga osven vas... nqma da vi e rob dokat e s vas q! pfuu 4e hora mn rano sadite za postapkata na partniora vi

Град
    FuckyLAnD
    флирта не е изневяра поне за мен...но има много ревниви хора \/
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Мега фен Аватара на koalka
    Чакай сега...флирта не означава гушкане.Гушкането си е гадно, до някъде изневяра и ще ми стане много кофти.Флирта по-мога да приема.

dobre 6te se gu6kam s sestra si sj mn naistina 6toto tq e super macka i ako ne q poznava6 6e kaje6 4e ti izneverqvam... poe4e az nqma da pregarna momi4e zna4i tolkova ste negativni po toq vapros...

Флирт...аз самата флиртувам много често, така че за мен това не е изневяра и не е повод за късане. По-скоро това би ме подразнило лекичко

Град
    FuckyLAnD
    Цитирай Първоначално написано от ``MaRiQnKa``
    Флирт...аз самата флиртувам много често, така че за мен това не е изневяра и не е повод за късане. По-скоро това би ме подразнило лекичко
    зависи какво разбираш ти пд флирт \/
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Абе хора да съм споменал гушкане между брат или сестра не съм, така че не ми говорете някви дивотии айде бе няма да ви стане гадно ами за какво сте с тоя човек просто заради секса ли айде моля ви се много сте ограничени бе

o_O kakto i da e az ti kazah 6tom ne vi haresva pove4e dokat hodq s nqkoq nqma se gu6km s dr...

Флирта не е пълна изневяра. Нямам птотив гаджето да говори и да се закача с някоя, но само до там! Никви такива целувка и прегръдка за здрасти, никви гушкания, обарвания, пощипвания и т.н. Или е с мене на 100% или е сам!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Флирта не е пълна изневяра. Нямам птотив гаджето да говори и да се закача с някоя, но само до там! Никви такива целувка и прегръдка за здрасти, никви гушкания, обарвания, пощипвания и т.н. Или е с мене на 100% или е сам!

Ами и аз това се опитвам да кажа ама явно тука има много ограничени хора и неразбират или са много малки за да разберат

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Изневяра. еее
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

viie nared li ste ve hora mai nesho vi shopa daskalata flirta da e iznevqra hxahh momche sam...i ko kat hodq s nqkoe momiche nemoga da sa zaigravam s dryga xahhxa bahti i maitapa da ne sam neina sobstvenost che da ne moga da sa zaigravam s drygi momcinca..

Лично аз не приемам флирта за изневяра.Не би ми станало приятно да разбера, че приятелят ми флиртува с дуга, макар и аз самата да флиртувам, макар и спонтанно да го правя.
    Но гушкане....извинявай, но никога не бих позволила приятелят ми да се прегръща друга, това доказва, че не държи достатъчно на мен!
    И стига сте спорили един с друг...някои го приемат за изневяра-други не.Всеки има лично мнение по този въпрос!

Не е изневяра...поне според мен...изневярата е доста по комплексно нещо...да речем,че ако е изневяра 90% от мъжете изневеряват по веднъж на ден поне...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: Може ли да се каже че флирта е изневяра

Цитирай Първоначално написано от GD
    Та ето и темата която пускам. Искам да попитам ако си имате приятел/ка и го хванете че се гушка с някой/я и му се радва вие бихте ли казали че това е изневяра и какво бихте направили?
    Ако е сегашният ми приятел (не че съм била с други преди това), имайки предвид до каква степен го познавам, това автоматично значи край... Да, за мен е изневяра, защото какъв си ти да тръгнеш с даден човек, да поемеш отговорност към него с това, да ти има доверие, а ти да започнеш да тичаш подир друго?! Аз лично, след такова нещо, едва ли ще имам сили да проговоря на човека поне една седмица...
    Ако заприказването на човек от другия пол може да се приеме за флирт, то тогава аз и приятелят ми сме егати флиртаджиите! Да, нямам нищо против да разговаря, да се закача с други момичета (поне с тези, за които знам, че са само на приятелска основа с тях), но да започне да гушка, да се радва на тях така, както би се зарадвал на мен (а това хич не е малко), чисто и просто си значи, че нещо не го свърта задника на едно място и че ще трябва да си обира крушите...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Не бих го нарекла точно изневяра, но няма да ми бъде приятно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ami po princip za men iznevqrata ne e tqlom a e vajno 4uvstvata.Kogato iskam edin,a sam s drug-za men E iznevqra.No v slu4aq ima iznevqra na doverieto,na o4akvaniqta...

Град
    LuNaTa
    не само секса е изневяра.гушкането,целуван ето,натискането с др 4овек пак си е изневяра.ако тва ми се слу4и естествено ще има караница
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си