- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да се каже че флирта е изневяра
Я отваряйте тълковен речник и вижте кфо значи изневяра бе !
Ами за мен си е изневяра. Просто ако обичаш един човек няма да се зарибяваш, гушкаш да си приказваш разни неща с други хора имам предвит за по-специални отношения. Просто няма да ми стане никак приятно и вече от там нататък незнам...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
na men edostatu4no do pogledne nqkoq kakto gleda men i shte me zaboli... a za kusane... edva li za sujalenie sum sviknala da mu proshtavam vsichko![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Изневяра е.Ще испадна в истерия може би..
That`s right!!!Първоначално написано от Roko123
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
абе кофти ще ми стане....ама чак за изневяра няма да го считам! освен ако не ги видя с влюбени погледчета и целувки
абе като си имам гадже ще се погрижа да няма нужда да флиртува или да се гушка с други!
Zavisi kakvo imash predvid..Priqtelq mi si ima momicheta priqtelki kato si gi vidi si gi pregrashta radva im se..Ne moga da mu zabranq da ima priqtelki..A i ne iskam..Prosto i az imam priqteli momcheta i az si gi gushkam i im se radvam..i tova i za 2ma ni e normalno..ima veche edna druga granica koqto ne biva da se prekrachva..no tova s pregradkite ne e nishto osobeno
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
Респект към "GregoryHouse"Първоначално написано от GregoryHouse
Може да ми стане гадно,ако момчето,с което ходя се прегръща с друга,но тва все пак е само прегръдка бе хора,опомнете се малко да не сте ги хванали да правят секс?
![]()
![]()
съгласна съм със slun4ice_90 ... тва се пак е флирт ако е нещо повече едва ли ще го простя...но ако стане нещо такова на момента ще реша какво да правя...сега може да казвам едно после да направя друго така че....
По принцип съм адски ревнива, ама няма нищу лошо в тва приятеля ми да прегърне някоя своя приятелка, ама аку е некфа жестока издивявам. Ама флирта не е изневяра, поне тва е мойту мнение.
хмм за мене гушкането си е по-напреднала фаза от флирт и ако го видя моя да гушка някоя ще последва страшен скандалтой затова не общува много с момичета
![]()
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
sh im tegla po edna maina i na dvamata za da nqma oshteteni...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ako si s revniv 4ovek do sebe si-da.ako si s razbran 4ovek-ne
ако видя приятеля си да флиртува съвсем открито с друга жена, напълно нормално е да ми стане кофти от ситуацията, но чак да го сметна за изневяра - не! в крайна сметка всеки флиртува независимо от това доколко сериозно е обвързан или не. въпроса е да не го правиш пред другия, че става шибано![]()
естeствено 4е е изневяра.да не е само секса изневяра?гушкането,целуван ето с др 4овек си е изневяра..и ако хвана моя..оф майка им ще еба...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
мхм...за мен си е изневяра!!!ако го видя ще стане бой!?!![]()
![]()
![]()
I cAn`T StOp th1S FeeLinG...
Изневяра е!!!Ще го скъсам...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Абе в никъв случай не мога да кажа, че е изневевяра . Стига сте се вманиачава ли чак толкоз..Е 100 % няма да ми стане приятно, но ще го преживея![]()
Първоначално написано от Котарана
Точно така.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Всеки го приема различно.За мен лично флирта не е изневяра!
Изневярата идва от съзнанието...
Чакай малко, едната прегръдка е мнооого по-различна от гушкането...Първоначално написано от Roko123
То си и зависи какво имаш предвид под "гучшкане", де, но за мен това си значи някой да е прегрънал някого си и да го държи в ръцете си, да цели физическа близост. Дори и да не е изневяра, щом дири чуждото, а не си стои мирно на задника, много ясно, че го късам. По принцип мога да кажа, че дори и да ревнувам приятеля си, е до някаква миниатюрна степен, но особено след всичко, което е било казано и направено между нас, ако го заваря при друга, това ще си е чисто и просто една лъжа към мен, и то точно в лицето ми. Освен това нямам работа с човек, който, недоволен от това, което получава от мен, ще ме скъса рано или късно. Но честно казано, засега ме съмнява да попадна в такава ситуация, първо защото сама не бих тръгнала с човек, за когото не знам, че не би направил нищо да ме нарани, а точно обратното, второ, защото като цяло не бих си взела никого за нов приятел, тъй като със сегашния успяхме да изградим наистина силна връзка, нищо, че не сме били много заедно (5 месеца и нещо) и че сме на не много големи възрасти (16 и 17).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
напълно съм съгласна с теб ! Аз самата си имам приятел от мн време,обичам го страшно много,но се гушкам и ме цункат/цункам моят най-добър приятел например...но това определено не означава,че вече нямам чувства към приятеля ми или че го обичам по-малко..напротив обожавам си го,но пук съм приятелка с това момче много преди да се запозная с приятеля си и според мен не е нужно да си развалим отношенията,заради връзката,която имам сегаПървоначално написано от Roko123
![]()
Emi ne no zavisi az ako vidq gadjeto da se pregrushta nqkoi she govorq s neq da si izqsnim koe ima li 4uvstva kum nego zashto go pregrushta i taka no vse pak az sum revniv dostaa ako moita me vidi az da se pregrushtam s nqkoq hah neznam no sus sigornost she mi digne skandal kato znam kakva e revnivka
In dreams there are no rules...