.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Ако презервативът се скъса.......

kakvo pravite kogato se skasa prezervativa i mom4eto ne e svar6ilo vav vas,piete li hap4e ili...?koito e prejivql ne6to podobno neka kaje kakvo e napravil,taka 6te moje da pomogne sas savet na men i na nqkoi dr hora ot tozi forum

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако той не е свършил в мен или в непосредствена близост до половите ми органи, не бих пила хапче. Няма смисъл просто. Спермата не лети!

Град
    ПрИ Теб
    Ami ako ne e svar6l v teb spox
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    varna
    sled kato ne e svar6il v tebe nqma smisal da se trovi6.iz4akai malko i si napravi test.

Стига с тия хапчета...След като не е свършил в мен няма да пия нищо мн ясно. Аз и до сега нито веднъж не съм пила хапчета.

Град
    FuckyLAnD
    Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Стига с тия хапчета...След като не е свършил в мен няма да пия нищо мн ясно. Аз и до сега нито веднъж не съм пила хапчета.
    \/
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

as sam ot 4erveniq krast i zn mnogo po tazi tema. ako pravi6 sex bez prezervativ ili toi se e skasal po vreme na akta - pii hap4ez za6toto veratnosta da zabremenee6 v tezi slu4ai e 65 Procenta. prosto si kupi postinor duo i go izpii do 48 4asa sled poloviq akt. ne raz4itai na kasmeta.

Случвало ми се е да се скъса преди да свърши и не пих хапче. Няма смисъл наистина - само излишно си травмираш организма.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от tani4ka_6661989
    as sam ot 4erveniq krast i zn mnogo po tazi tema. ako pravi6 sex bez prezervativ ili toi se e skasal po vreme na akta - pii hap4ez za6toto veratnosta da zabremenee6 v tezi slu4ai e 65 Procenta. prosto si kupi postinor duo i go izpii do 48 4asa sled poloviq akt. ne raz4itai na kasmeta.
    mi ti hubu si ot cherveniq kryst , ama postinora go sprqha otdavna .... mn ti e stara informaciqta
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Значи на мене ми се случи такова нещо пак еи така скъсан презерватив,но не е свършвал във мен не пих хапче след това уж всичко беше наред и до сега всичко е наред надявам се
    НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
    НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
    НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!

Град
    Inside the temple
    На няколко пъти с приятеля ми сме хващали скъсан презерватив преди той да е свършил в мен. Сменяме презерватива и продължаваме
    When I love, I love.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Абеее много ясно,че ако НЕ е свършил в теб няма как да си бременна!!!Разберете го най-накрая. Вече ако презерватива се е скъсал и той е свършил в теб,тогава има доста голяма вероятност от забременяване,но ако не е свършил в теб няма такава опасност.И не виждам смисъл да се тровиш с хапчета при положение,че не е свършвал в теб.
    А пък и интервалът, през който може да се пият тези хапчета е поне 3 месеца,защото те не са много полезни за организма.

И за инфо на авторката-Постинор Дуо (както казаха по-горе)са спрени от производство,сега подобни хапчета са Ескапелле
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на koalka
    Няма смисъл да се пие хапче.Може би пак ще ми е малко притеснено, но пък ще си направя тест.

Ако не е свършил-не.

ша спъ спокойно

Аз не давах на бившия ми да свършва в мен,въпреки,че винаги беше с презерватив..Имахме случаи на скъсан презерватив....тои си сложи нов и продължихме
    Ако някога след като си свършил забележеш,че презерватива е скъсан,казваш на приятелката и отивате до аптеката-един ескапел ще свърши работа.
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Не бих се притеснила, още по-малко да пия хапчета.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Levane
    Е кфо искаш да правят ? ?? да играят хоро леле абе има многооооооооооооооооооооо темииииииииииииии такивааааааааа що не фанете разровите вместо едно исъщо пишете по10000000000000 пати..
    Нещо проблеми ли имаш???Преценила съм,написала съм
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    Sofia
    Ami ako ne e svar6l v teb spox

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си