.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Надебеляване

Значи момче съм на 16. Мога да кажа, че съм сравнително доста слаб и висок. 181см съм и съм около 61кг. Моля ви помогнете и кажете как мога да вдигна поне 6-7 кила!

П.П. Фитнесът отпада, просто защото нямам време да ходя...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ХРАНА!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Qj pove4e meso,qica,sirene i drugi takiva hrani.I moje da poseti6 su6to taka fitnes kluba..Uspeh.. \/ \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

ами правиш това което хората не правят докато отслабват-ядеш много богати на въглехидрати храни ядеш чипсове шоколад и такива....
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

плюс това можеш и упражнения да правиш вкъши-лицеви опори,коремни преси...
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Цитирай Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
    плюс това можеш и упражнения да правиш вкъши-лицеви опори,коремни преси...
    И аз си мислих за това, ама упражненията няма ли пак да стопят натрупаното?

ами не и когато ядеш мн въглехидрати и такива неща просто ще оформяш натрупаното поне аз така мисля де
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

ами как може да надебелееш бе? ядеш кат разпран
    ама аз ти препоръчвам да направиш мусколи а не сланини!
    защото ти ако качин 6,7 кила...на твоето телосложение ще излязат като сланини

Е да, ясно е че не искам просто да стана дебел Дам, мерси, абе ще гледам да ям много, да правя някои други упражнения пък дано има резултат
    Ако някой може да ми даде още съвети пишете

hapvai pove4ko maznini vaglehidrati i dr takiva i glaedai da ne gi izrazhodva6t tezi kalorii koito si natrupal

Щом искаш да качиш килограми яж повечко месо,сладки и е такива неща богати на въглехидрати.Взимаш си 2 гирички (5 кг) и когато си намериш свободно време вкъщи почваш да си правиш упражнения с тях.Можеш да правиш лицеви опори и коремни преси.И като тренираш във вас прави 3 серии по 8 повторения за всички мускули и така като изградиш малко мускули ще почнеш да си хапваш повечко и ще качиш килограми.Аз преди да почна да хода на фитнес бях 76 кг а сега съм 80 за няма и 6 месеца.Ае успех

Най-добре иди на фитнес и си поговори там с инструкторите за хранителни добавки. Брат ми взимаше някакви протеини и ги пиеше сутрин с прясно мляко. Така за 2-3 месеца качи 5 кг в мускули. И увеличи яйцата и месото, не толкова хляба. Също наблегни на млякото и сиренето, много е важен калция все пак.

2-3 дни яй супер малко след тва по4ни да се тъп4еш - ефекта е гарантиран, организма си мисли 4е и на следващия ден пак ще гладуваш затова складира мазнини

това е грешката на повечето момичета, които са на диета - цял ден не ядат и после само вечера и вместо да свалят, те качват килограми

ами има такива хранителни добавки.(не такива дето ставаш неестествен,ами по-леки някфи) нз и аз точно.. Говори с някой фитнес инструктур и той ще ти каже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си