- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Като какви се самоопределяте
Адски си глупав, по дяволите.. тоа клип няма грам смисъл в него, писна ми от некфи псевдо националисти дет чели, недочели се силят и приказват глупости наляво и надясно, така или иначе никой няма да се впечатли от простотийте ви, няма смисъл да се опитвате даже. То вие по-скоро не се опитвате да напрайте нещо, а само си търсите с кой да се заждате, щот си мислите, че сте много интересни. И не го казвам, защото съм против националистите, имам доста такива приятели, обаче те не са седнали ад пишат по теен форумитеяжте ми говната!
Aз съм германец,да ви е гадно.![]()
Славянин![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Съдейки по външния си вид, приличам по-скоро на славянка. Но откъде да знам пра-, пра-, пра-... корените си?!![]()
Прабългари + траки , разбира се.![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
естествено!
Аз имам различно мнение по въпроса - траки+славяни. Прабългарите са изминали доста път, и може би са поизмрели, докато са вървели и са стигнали благодатна земя. После и са се борели за нея ... едва ли са останали много. Преддполагам, обаче че са били силни и са всявали респект във траките и вече добре настанените славяни и затова когато е имало нужда да се обдеинят под един флаг, под един владетел, са издигали прабългарския за вожд.
Memento moriendum esse!
точно така! Не сме славяни, а АРИИЦИ!Първоначално написано от ATAKABG