Не гласувах, защото 25 е твърде висока граница за момиче. за жената е полезно след 21 да има нормален, редовен и пълноценен сексуален живот. да не говорим, че на 25 е препоръчително вече да е родила първото си дете. На 16 обаче ми се струва прекалено рано. 16 за мен е абсолютно долната граница за започвоне на сексуарлн живот. Но ако питаш каква дъщеря искам да имам-25 годишна девственица естествено

Просто ако на 13-17 ми каже, че е правила секс, трябва да се самоубия, защото ще е пълен провал с оглед на качествата ми като родител. От мен подобни "ценности" тя няма да наследи. секс-след 18 е напълно нормален, а след 20 е силно препоръчителен за момичетата. за момчетата-25 годишен девственик ми е 1000 пъти по-сладко от 16 годишен разбирач.
Сега малко отклонение. Преподавам в 1 10-ти клас в 1 училище в града. За сега само на наблюдения съм ходила, но скоро ще им преподавам. И ги виждам какви са, бе. Това е най-реномираното средно училище в града, а и не само. Държат се с малки изключения неприлично, ужасно глупави са. Де да знам-може би защото от малка вря и кипя в счетоводството ми се струва така, но просто изобщо не им пука за училище, обчение, образование. Опитват се да свалят мен и колежката ми с някакви свалки, излезли в Тийнейджър лов, когато аз бях на 16. А като им казах че съм на 22 реагираха-ама колко сте стара. И ми говорите вие, че тия съжалявам за квалификацията изродчта са способни да обичат някой истински, способни са на чиста, всеотдайна и отговорна обич. Да не говорим пък колко са способни да подхождат към секса с необходимите познания и пак казвам отговорност. 1 отговорен и зрял човек би се държал добре пред преподавател, а да не говорим когато има външни хора и е предупреден от седмици за това. Не знам как ще им изнеса 3-4 урока. Просто ще изккукуригам сигурно. Защото 16 годишните са глупави, необрзовани, недисциплинилани, неуважителни............