Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
аз съм на 16 и не съм ИЗРОДчЕ ... защо само пълнолетните могат да обичат според тебе krem4eto аз обичам страшно много приятеля си и знам че не е ДЕТСКА любов и винаги ще се обичаме и тфа че си го направила на 20 години е щото не си намерила по рано идеалната ти половинка на която да искаш да дадеш всичко НЕ ВСЕКИ ТРЯБВА ДА Е КАТО ТЕБЕ ... не се мисли за идеална защото си го направила на 20
Абе на 16 бях влюбена в 1 и го обичах страшно, на 18 взех, че обичах страшно много 2-ма в рамките на 1 година, на 19 разбрах колко съм се лъгала................Всичко тече, всичко се променя. не се мисля за идеална-не съм такава определено. Даже си имам доста недостатъци. Аз сама съм си решила, както и ти навярно. Просто мисля, че на 16 са деца. Виждам ги, а и знам аз и моето поколение на 16 какви бяхме..........да, нещата отпреди 6 години сигурно са се променили, но не чак толкова. Децата трябва да са си деца. Не виждам защо се наемате отрано с такива отговорности. Има време и за това!
Не всички са еднакви !!! и да много обичам приятеля си и винаги ще е така аз не съм заблудена кфато си била ти !