- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- МАНДЖА!
Седя си аз в кухнята и сладко,сладко си похапвам,докато в един момент не зацепвам,че ям меденка с кисели краставички и ловджийска сушеница..но пък ми е супер вкусно
![]()
Та ми стана интересно вие кви изродии си мешите?
Спазвате ли първо,второ,трето или квото грабнете от масата(хладилника) пъхате в устата?
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ми ако предлагаш ситно нарязано,че съм болна и не мога да преглъщамПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
O az izob6to ne se saobrazqvam kakvo qm.Vzemam kakvoto mi padne no 4ak pak sladko i soleno ednovremenno...
Аз винаги права манджи.Обикновено почвам от десерта,ми навам на салатка и посел яденетоела ме убий не мога да ти кажа защо права така.. вкусове също мешам.. и пак ми е вкусно, нали все пак на едно място отива всичко, кво значение има как го ядеме
![]()
знам кво е,яла съм китайскоПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
аре млъквай вече![]()
патица в сладко-кисел сосПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
ае тихо вече,птицо проклета,че ми се дояде![]()
Никога не смесвам сладко със солено... Даже днес гледах как брат ми яде макарони със сирене и ми стана лошо. Виждала съм хора да ядат палачинка със сладко от сини сливи, сирене и лютеница. Аз предпочитам да ям тия неща по отделноЗнам, че отиват на едно и също място, ама все пак...
![]()
абее Пий мента и си пипай интрумента и стиа се праил на оборотенПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Аз не обичам да смесвам сладко със солено. Иначе ти интересна комбинация си измислил!![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
аре стига де,жена съм!Първоначално написано от sherry
![]()
Единственото, за което се сещам е палачинки с руска салата, ако се брои за странна комбинация.
Ям каквото ми се яде и каквото има. Най много се дразня в заведение някой да направи забележка, че примерно бира не вървяло с еди какво си
Блях, мразя да смесвам. Като видя мъжо как яде спагети с мед, кетчуп, сирене, ми се повдига.
Собственост на Canis_Dirus
мхм .. +1Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Обожавам сладко и солено. Ориз със сладко от сини сливи, филийка с течен шоколад и луканка, макарони със сладко от ягоди, препчена филийка с кашкавал+сладко от дюли... това са ми любимите, за други не се сещам в момента, ама има доста...![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Мале, Сам, ти си като брат ми![]()
Той си прави палачинка със сладко от сини сливи, сирене, лютеница и вафла боровец![]()
Чак ми става гадно като си помисля да си сложа това нещо в устата. Даже се чудя тъпите американци как ядат това фъстъчено масло. УЖАСНО Е!!!
Фъстъченото масло го обичам с течен шоколад, но рядко ям.
Сега се сетих - една от любимите ми пици е Римини, която е с Ананас - обожаааавам я![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Аз обожавам да смесвам сладко със солено...
Ммм...Кисели краставички с някаква вафла или с течен шоколад![]()
Солети и кроасан... Диня и сирене...![]()
Фъстъчено масло съм си купувал само веднъж и едвам го изядох. Може и да е хубаво попринцип и да не съм уличил...
В сряда похапнах доволно мекици със мармалад от шипки + някво друго и сирене \/ Пържена филия със захар и/или сирене и/или сладко е...нещо много добро
Или краешник натъпкан с каквото има в хладилника
уоуПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
I love мента И я смесвам с прясно мляко И прибавям нещо друго по-желание комбинацията е трепач :=)
Любимите ми Спагети със захар,супа и шоколад!
Light The Universe
Попринцип обичам да смесвам разни неща, но само ако са с еднакъв вкус, не обичам да смесвам солено и сладко... дори не можех да си представя че може да има такива комбинации, каквито някои написаха по-горе, пък камо ли някой да ги ядезатова пък обичам да ям такива неща, че като ги чуе някой започва да ми казва кокошка, коза или тревопасно
![]()
така като ви чета темата май само аз явно подбирам повече кво да ям![]()
гадно ми е да правя мешаници сладко-солени-горчиво и какво ли още не..
единствения компромис, който мога да направя е за палачинковата торта. рулз!
преди и аз ядях каквото ми паднеше, ама откакто веднъж с баща ми останахме 2 седмици на село, видяхме сметката на всичко годно за ядене и се наложи да ядем... прасковки с... ЛЮТЕНИЦА, та откакто се случи тва гледам да ям само солено или само сладко.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?