.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от vistata
    Според мен ако целуна момиче, за което не съм сигурен, че има същите чувства към мен ще бъде доста спичащо преживяване ако тя се отдръпне. Затова смятам, че думите са доста по-добро решение. А ако тя ми отвърне тогава да - бих я целунал. Но просто ей така.. де да знам.. може и някой шамар да отнеса.
    оффф детска история... лапета... кат не си готов да я целун еш не си готов за гадже... осъзнай се
    целуваш и тва е.. ко те ебе.. .щял си да се спечеш.. глупости...

Целуваш ... дърпа се .. пак целуваш удря ти шамар .. пак целуваш - твоя е
    Ако не стане просто и казваш, че тя губи - обръщаш се с гръб и си тръгваш - чао чао

Разбира се това го правиш по време на среща и ако забележиш, че има някакъв минимален интерес.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    На колко години си веее
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Много си зле момченце.. Ама много... "Какво ще кажеш да преминем в понанатъчни взаимоотношения в нашата връзка" ТЯ ще каже т.е? ТИ ще я целунеш..Или те е срам?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Отиваш отзаде й шляпкаш я по гъза кат се обърне я целуваш и докат разбере де са намира и й предлагаш дано да е ефикасно
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Ако не стане просто и казваш, че тя губи - обръщаш се с гръб и си тръгваш - чао чао

Разбира се това го правиш по време на среща и ако забележиш, че има някакъв минимален интерес.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Момичетата харесват романтични точни момчета които имат и чувство за хумор.Ако притежаваш и можеш да съчетаеш донякъде тези 3 качества при "предлагането" мисля че ще се получи нещо интересно.Направи така че да сте сами на някое хубаво местенце и направи така че тя да се чувства комфортно! Успех и дано сполучиш

Точка 6 от подписа ми
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от chefzz
    Отиваш отзаде й шляпкаш я по гъза кат се обърне я целуваш и докат разбере де са намира и й предлагаш дано да е ефикасно
    Цитирай Първоначално написано от Vladkoy

Тия двете изказвания избиха рибата Ако опитам такова нещо ще имам късмет да изляза жив

Още съм жив и здрав и не се оплаквам
    Момичетата знаят защо момчетата ги канят на срещи

Град
    Варна
    Мда в това си определено прав Може да пробвам някой път ама ако остана без зъби ти ще си вибовен

Така... Тая работа с предлагането няма да я бъде. Първо трябва да знаеш дали и тя има чувства към теб. Защото не може просто ей така да отидеш при нея и да кажеш ай ходим Гледай да сте сами. И недей казва нещо от рода на ай да ходим или искаш ли да станем гаджета Тъпо е... Гледай я в очите, докато й говориш. Недей гледа настрани, недей избягва погледа й, недей си забива главата надолу. Право в очите. Кажи нещо от рода на: " Виж сега. Искам да ти кажа нещо. (Много) те харесвам/обичам или каквото точно чувстваш. Кажи нещо по-романтично, в такива моменти трябва да има поне малко романтика. Кажи й, че всеки път като я погледнеш и стомаха ти се свива или нещо от тоя сорт. Не знам какво, нямам опит Кажи й, че искаш да знаеш дали и тя чувства същото като теб. Ако да - целуни я и т.н. ... Следи за реакциите й. Няма начин в този момент да не е поне малко стресирана от това, което й казваш.
    Хайде, това от мене, дано стане Успех

Цитирай Първоначално написано от Dgaduin
    Мда в това си определено прав Може да пробвам някой път ама ако остана без зъби ти ще си вибовен
    Но искам да ми се похвалиш като проработи

Град
    Варна
    К съгласен

emi taka..otivate na kafe..prekarvate si ok..po ednoto vreme q celuva6...ot tyk natatak moje da produljite da se celuvate i vs e qsno na dr den pak na kafe i ve4e ste semeini ..a moje da i kaji6 4e si q haresva6 mn i pak .. ili super mi haresva6 i iskam da sme zaedno kvo 6e kaji6 ama tva ve4e e typo hahah predlagam ti edno ot 1vite dve hqh
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

нещо което е извън въпроса ти и аз мразя някои да ми дойде пред врата с роза и да ми каже ОО моля стани ми гадже!!

a ako doida s kamion rozi ?!
    ako ne si bil wliuben nikoga to ti ne poznawash BOLKATA !!!

Град
    в мечтите ти
    казваш и "Знаеш ли, много те харесвам" и чакаш да видиш какво ще каже тя.
    На мен изразите"Ще ми станеш ли гадже" "Искаш ли да сем гаджета и всякакви такива са му изключително противни
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Тая тема заприлича на Сапунка
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Град
    плевен д-ге

ne se pritesnqvai bace

pi4 az bqx taka s purvoto gaje ama to prosto si stava
    tolkova 6e q xaresa6 4e to ptrosto 6a ti doide... sedni tam nekade ako xodi6 na disko nai dobre i 6a vidi6 nqkoq dvoika i 6a sa ot4ae6 ot jivota naprao.. i ako ta zabeleji momi4eto tq mojea da doide pri tebe apa ako ne doide msli si 4e ne tee vidqla otiva6 prosto gleda6 gleda6 i q celuva6 ako se drupne ili pa te odari xaresvai si q den dvai i q zabravi prosto izles sus nqkoi fr na kafence i si nabeleji druga i vpro4em ti na kolko si godini ai 4ao i kusmet!!! w3s7 1s 7h3 b3s7
    (•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
    !!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Skype==== w3s7_s1d3_b01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си