- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й предложа?
оффф детска история... лапета... кат не си готов да я целун еш не си готов за гадже... осъзнай сеПървоначално написано от vistata
целуваш и тва е.. ко те ебе.. .щял си да се спечеш.. глупости...
Целуваш ... дърпа се .. пак целуваш удря ти шамар .. пак целуваш - твоя е
Ако не стане просто и казваш, че тя губи - обръщаш се с гръб и си тръгваш - чао чао
Разбира се това го правиш по време на среща и ако забележиш, че има някакъв минимален интерес.
На колко години си веее![]()
Let The BEAT Control Your Body
Много си зле момченце.. Ама много..."Какво ще кажеш да преминем в понанатъчни взаимоотношения в нашата връзка" ТЯ ще каже т.е? ТИ ще я целунеш..Или те е срам?
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Отиваш отзаде й шляпкаш я по гъзакат се обърне я целуваш и докат разбере де са намира и й предлагаш
![]()
![]()
дано да е ефикасно
![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Момичетата харесват романтични точни момчета които имат и чувство за хумор.Ако притежаваш и можеш да съчетаеш донякъде тези 3 качества при "предлагането" мисля че ще се получи нещо интересно.Направи така че да сте сами на някое хубаво местенце и направи така че тя да се чувства комфортно! Успех и дано сполучиш![]()
Точка 6 от подписа ми![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Първоначално написано от chefzz
Тия двете изказвания избиха рибатаПървоначално написано от Vladkoy
Ако опитам такова нещо ще имам късмет да изляза жив
![]()
Още съм жив и здрав и не се оплаквам
Момичетата знаят защо момчетата ги канят на срещи![]()
Мда в това си определено правМоже да пробвам някой път ама ако остана без зъби
ти ще си вибовен
![]()
Така... Тая работа с предлагането няма да я бъде. Първо трябва да знаеш дали и тя има чувства към теб. Защото не може просто ей така да отидеш при нея и да кажеш ай ходимГледай да сте сами. И недей казва нещо от рода на ай да ходим или искаш ли да станем гаджета
Тъпо е... Гледай я в очите, докато й говориш. Недей гледа настрани, недей избягва погледа й, недей си забива главата надолу. Право в очите. Кажи нещо от рода на: " Виж сега. Искам да ти кажа нещо. (Много) те харесвам/обичам или каквото точно чувстваш. Кажи нещо по-романтично, в такива моменти трябва да има поне малко романтика. Кажи й, че всеки път като я погледнеш и стомаха ти се свива или нещо от тоя сорт. Не знам какво, нямам опит
Кажи й, че искаш да знаеш дали и тя чувства същото като теб. Ако да - целуни я и т.н. ... Следи за реакциите й. Няма начин в този момент да не е поне малко стресирана от това, което й казваш.
Хайде, това от мене, дано станеУспех
![]()
Но искам да ми се похвалиш като проработиПървоначално написано от Dgaduin
![]()
emi taka..otivate na kafe..prekarvate si ok..po ednoto vreme q celuva6...ot tyk natatak moje da produljite da se celuvate i vs e qsno na dr den pak na kafe i ve4e ste semeini..a moje da i kaji6 4e si q haresva6 mn i pak
.. ili super mi haresva6 i iskam da sme zaedno kvo 6e kaji6
ama tva ve4e e typo hahah predlagam ti edno ot 1vite dve hqh
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
нещо което е извън въпроса ти и аз мразя някои да ми дойде пред врата с роза и да ми каже ОО моля стани ми гадже!!
a ako doida s kamion rozi ?!![]()
ako ne si bil wliuben nikoga to ti ne poznawash BOLKATA !!!
казваш и "Знаеш ли, много те харесвам" и чакаш да видиш какво ще каже тя.
На мен изразите"Ще ми станеш ли гадже" "Искаш ли да сем гаджета и всякакви такива са му изключително противни![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Тая тема заприлича на Сапунка
Impossible is nothing ;] ^^
^^
pi4 az bqx taka s purvoto gaje ama to prosto si stava
tolkova 6e q xaresa6 4e to ptrosto 6a ti doide... sedni tam nekade ako xodi6 na disko nai dobre i 6a vidi6 nqkoq dvoika i 6a sa ot4ae6 ot jivota naprao..i ako ta zabeleji momi4eto tq mojea da doide pri tebe apa ako ne doide msli si 4e ne tee vidqla
otiva6 prosto gleda6 gleda6 i q celuva6 ako se drupne ili pa te odari xaresvai si q den dvai i q zabravi prosto izles sus nqkoi fr na kafence i si nabeleji druga i vpro4em ti na kolko si godini ai 4ao i kusmet!!!
w3s7 1s 7h3 b3s7
(•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
!!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skype==== w3s7_s1d3_b01