.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Притеснявам се!

Преди около 3-4 седмици с приятеля ми се натискахме... тои мастурбираше и след като свърши ..се избърса бегло в якето си... след което проникваше с пръст във вагината ми.. е та въпросът ми е : възможно ли е да съм бременна.. 4етох мн теми по този въпрос и вси4ки казват 4е сперматозоидите са умрели още преди тои да проникне ... а четох и някаква статия в което не се споменаваше това нещо... цикълът ми трябваше да доиде преди около 8-9 дена но ме успокоява това 4е ми е много нередовен... а на вси4кото отгоре 4етох за признаците на бременност и една от тях е 4е цикъла пак може да си доиде но във съвсем оскъдно коли4ество което се слу4и при мене... мислех си 4е ми е дошло.. за6тото има6е лека кафеникава течност но само толкова ... савсем малко.. след около 2 дена пак толкова мъничко.. и така.. сега нямам ни6то и адски мн се притеснявам МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ за мене тва е наи големия кошмар
    If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Притеснявам се!

Цитирай Първоначално написано от Hell0_Kitty
    Преди около 3-4 седмици с приятеля ми се натискахме... тои мастурбираше и след като свърши ..се избърса бегло в якето си... след което проникваше с пръст във вагината ми.. е та въпросът ми е : възможно ли е да съм бременна.. 4етох мн теми по този въпрос и вси4ки казват 4е сперматозоидите са умрели още преди тои да проникне ... а четох и някаква статия в което не се споменаваше това нещо... цикълът ми трябваше да доиде преди около 8-9 дена но ме успокоява това 4е ми е много нередовен... а на вси4кото отгоре 4етох за признаците на бременност и една от тях е 4е цикъла пак може да си доиде но във съвсем оскъдно коли4ество което се слу4и при мене... мислех си 4е ми е дошло.. за6тото има6е лека кафеникава течност но само толкова ... савсем малко.. след около 2 дена пак толкова мъничко.. и така.. сега нямам ни6то и адски мн се притеснявам МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ за мене тва е наи големия кошмар
    След колко време след като той свърши си пъхна пръста в вагената ти?Ако е след около от 3 до 5 минути не се безпокой но несъм сигурен нека и другите кажат!!!И следващия път внимавай!!

ами.. 2-3 минути наи много.. не помня

Сперматозоидите умират секунди след като се изложат на кислород, тоест нищо ти няма

само да питам, приятеля ти като носна кърпичка ли си ползва якето ???
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Сперматозоидите умират секунди след като се изложат на кислород, тоест нищо ти няма
    А тогава защо ми закъснява ? Нередовен ми е цикъла но все пак..

като толкова се притесняваш .. вземи си тест ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    А преди колко време каза че е станала тази случка???
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

napravi si test i ne se izma4vai.Tova e nai sigurniq na4in da razbere6 kakvo stava.Za6toto kolkoto po rano razbere6 tolkova po dobre za teb!!!!

Град
    Асеновград, България
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си