- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лъже ли те гаджето?
Чесно казано вече изобщо не ми пука, да прави кавото иска![]()
Приятелят ми много рядко ме лъже, защото знае, че го познавам прекалено добре и ще разбера. (Дано не само това го спира де) Въпреки, че понякога лъжите не са чак толкова лошо нещо. Даже аз съм му казвала някой път "Излъжи ме... кажи, че си го направил заради мен, да се зарадвам..." или нещо таковаИначе винаги си спазва обещанията, защото знае, че много мразя някой да се отмята от думата си. Обаче понякога отлага срещите ни с 1-2 часа, което ме вбесява, защото обичам всичко да си върви по план.
Но понякога наистина лъжите са по-правилния избор или по-скоро "премълчаването на истината"![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
Ммм досега не съм го хващала в лъжа, а и му имам доверие не го проверявам постоянно![]()
Всеки човек лъже...не само мъжете...и лъжат поради много причини...от срам, да не наранят човека, да не предизвикават скандали, да се хвалят...за хиляди неща...и аз съм човек и аз съм лъгал...и мен са ме лъгали...що се отнася до хващане...зависи колко си убедителен...но ак оне е нещо важно не правя проблеми...ок давай нататъка...а тея дето викат че не ги лъжел...идея си нямат колко грешат...просто бих казал отваряите си очите и ушите малко повече...това че ви казва че не лъже и че изглежда така не значи че е така...за съ6жаление тузаро каза най честите лъжи на днешните млади...