.

Виж резултатите на анкетата: За или Против хомосексуализма?

Гласували
55. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

17 30,91%
  • Против

17 30,91%
  • Все едно ми е

21 38,18%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    Ludnicata

За или против хомосексуализма?

Знам, че най-вероятно всеки един от вас е отговарял на този въпрос поне веднъж в последните няколко месеца. Интересно ми е да науча дали сте За гей-обществата или сте Против. Притесняват ли ви с нещо? Дразнят ли ви? Има ли значение дали са момичета(в случая лесбийки) или момчета(гей)?Защо?Къде е разликата(в това дали са мъже или жени) и струва ли ви се ужасно да видите двама души от един пол да проявяват интимност (в кафе, дискотека, бар, ресторант, клуб и т.н.)

Град
    *in a pink dream*
    vyobshte ne mi prechi , ne me smoshtava .nqmam namerenie da se byrklm v lichniq jivot na horata , osven , ako ne mi pozvolqt taka che nqma ishto protiv homosexualistite.a da kaja , che sym "za" ne moga , zashtoto sym heterosexualna
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Ludnicata
    Благодаря за отговора Мис

абе по принцип не ми пречи, живота си е твой, кой както иска да си го изживее.........въпреки че не би било много приятна гледка 2-ма мъже да се натискат яко (или жени де) поне за мен
    Момиче съм

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Общо взето ми е се тая въпреки че е ужасна гледка когато видиш две лица с набола брада да си засмучат езиците Дори и лесбийките не ме кефят въпреки че повечето мъже умират да видят целуващи се момичета .... Не ме кефи... но всеки си има собствен живот и с него може да прави квото си поиска!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

za homosexyalistite sum.vse pak vseki sam re6ava kakuv da bude i nikoi nemoje da sudi drygite za kakvoto i da bilo.na men li4no ne mi pre4at s ni6ty 4e da sum protiv tqh...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Всъщност чуждата сексуалност не ме интересува...стига да не ми я натрапват в очите...Нямам нищо против гейовете и лезбийките-еднакво ми е отношението към тях...Всеки има право да бъде такъв,какъвто всъщност е...и щом тфа е част от индивидуалността му-нямам нищо против Тука отварям една скоба-мразя Азис...против такъф тип държание съм....

Град
    Пловдив
    Не ми пречат по никакъф начин

Мега фен Аватара на koalka
    Все едно ми е, честно казано не се интересувам.Всеки си има право на избор, предпочитание и т.н.

Оф има около стотина такива теми.

Ми все ми е тая,всеки може да прави каквото иска с живота си.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Spored men vseki ima pravo na izbor i moje sam da izbira svoqta seksualnost.I vse pak si mislq,che ne e mnogo priqtna gledka,v nqkoq diskoteka naprimer,da vidq kak dvama myje sa se nalazili...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

az sum za svobodnata liybov stiga da q ima nqma zn pola na horata

Град
    Варна
    против

ами нямам нищо против гейовете/лизбииките/ не ми пречат уважавам наистина мн тяхната смелост да открият пред света,че са по-различни от останалите и е наистина ми изглежда малко гнусничко от страни но все пак живота е техен те сами вземат решенията и си имат глава на раменете...и все пак ги подкрепям
    НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
    НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
    НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!

pas
    BMW POWER

Голям фен
    Против това съм...в краина сметка ако е имало за к'во да се е създавал е щяло да има само жени или само мъже...абее не ми са развиват терории...против съм!

Град
    София
    ^^ Абеее... нали същия този Господ е създал и гейовете и лезбийките?!

-> За. Има доооооооооста такива теми.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нямам нищо против тях, а и както обичам да казвам колкото повече гейове, толкова повече жени за мен.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

За.
    Some things are better left unsaid!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Против!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    za homosexyalistite sum.vse pak vseki sam re6ava kakuv da bude i nikoi nemoje da sudi drygite za kakvoto i da bilo.na men li4no ne mi pre4at s ni6ty 4e da sum protiv tqh...
    Ся вземи и се разреми! Пречат, криво развити са, не стават чифути

Blood in gas
    Nissan 350z

Нямам нищо против хората с различна сексуална ориентация.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Русе

Re: За или против хомосексуализма?

Цитирай Първоначално написано от joe``
    Знам, че най-вероятно всеки един от вас е отговарял на този въпрос поне веднъж в последните няколко месеца. Интересно ми е да науча дали сте За гей-обществата или сте Против. Притесняват ли ви с нещо? Дразнят ли ви? Има ли значение дали са момичета(в случая лесбийки) или момчета(гей)?Защо?Къде е разликата(в това дали са мъже или жени) и струва ли ви се ужасно да видите двама души от един пол да проявяват интимност (в кафе, дискотека, бар, ресторант, клуб и т.н.)
    1. "за"
    2. не ме притеснявам и не ме дразнят, обаче ако видя такива хора на улицата или др място ще ми е много странно... (веднъж в един клуб бях свидетел на такава гледка)
    3. винаги има значение дали са момичета или момчета, поне за повечето хора (включително и мен) - но не бих направил проблем на когото и да е...
    4. Защо? хм...трудно е да се отговори... психика.. винаги гейовете са били по трудно приемани от колкото лесбийките...(офтопик: мноо се нервя понякога на едни съученички кат почнат да се барат и да се целуват и лигавят в междучасията и дори в часовете... няма лошо ама някой път прекаляват... или да казват... как еди си коя като я е пипнала и се е подмокрила едва ли не и се е възбудила...)
    5. Ако видя двама човека от един пол да се натискат и т.н. на публично място, би ми направило вечатление и бих ги наблюдавал от любопитвство, не ми се струва за ужасно, но има и по-хубави гледки

аз съм за

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Грешка на природата са.
    Eventful past is everclear.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си