Цитирай Първоначално написано от joe``
Знам, че най-вероятно всеки един от вас е отговарял на този въпрос поне веднъж в последните няколко месеца. Интересно ми е да науча дали сте За гей-обществата или сте Против. Притесняват ли ви с нещо? Дразнят ли ви? Има ли значение дали са момичета(в случая лесбийки) или момчета(гей)?Защо?Къде е разликата(в това дали са мъже или жени) и струва ли ви се ужасно да видите двама души от един пол да проявяват интимност (в кафе, дискотека, бар, ресторант, клуб и т.н.)
1. "за"
2. не ме притеснявам и не ме дразнят, обаче ако видя такива хора на улицата или др място ще ми е много странно... (веднъж в един клуб бях свидетел на такава гледка)
3. винаги има значение дали са момичета или момчета, поне за повечето хора (включително и мен) - но не бих направил проблем на когото и да е...
4. Защо? хм...трудно е да се отговори... психика.. винаги гейовете са били по трудно приемани от колкото лесбийките...(офтопик: мноо се нервя понякога на едни съученички кат почнат да се барат и да се целуват и лигавят в междучасията и дори в часовете... няма лошо ама някой път прекаляват... или да казват... как еди си коя като я е пипнала и се е подмокрила едва ли не и се е възбудила...)
5. Ако видя двама човека от един пол да се натискат и т.н. на публично място, би ми направило вечатление и бих ги наблюдавал от любопитвство, не ми се струва за ужасно, но има и по-хубави гледки