.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Ако може едно съветче от момичетата.....

Здравейте.Ако може така да ми предложите някакви прически,понеже ходя почти винаги с пусната коса.Ще съм благодарна ако споделите идеите си.
    Hubavite neshta se sluchvat,kogato nai-malko gi ochakvame....

На мен пуснатата коса много ми харесва, защото така има най-голям обем.

Град
    kazanluk
    Ako si niska i slabi4ka 6te ti hodi mn kuso i ro6avo, no ako si visoka i pulna e po-dobre dulga i da ne e buhnala. Az sum visoka i leko pulna i sum s dulug briton razdelen na put i vsi4ki mi kazvat, 4e mnogo mi hodi. Nadqvam se da sum ti pomognala

Ами за пусната коса има адски много прически, но вече зависи от косата ти. Можеш да я изправиш/накъдриш с преса, можеш да я начупиш с дифузер. Можеш да й сложиш диадемка, да захванеш бритона, ако ти е дълъг с фибички. Ако ти се сменя цвета може да я боядисаш, къносаш, или да направиш кичури. Много харесвам и момичета, хванали косите си на конска опашка. Ако ти харесва сплети я на рибена кост. Просто фантазирай и експериментирай

Може да си я къдриш с маша, ролки (кви ли не с най-различен ефект), може да я топираш да си я връзваш по най-различни начини.Прави си прически с диадема или фиби.Просто някой ден застани пред огледалото и започни да експериментираш

mi pravi si obem moje da se kadri6 s presa s rolki s ma6a ima mn pri4eski

Супер фен Аватара на rakiQ
    аз кат бях с дълга коса се връсвах е така

(тва съм аз )

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    ролки (кви ли не с най-различен ефект)
    Какви по-точно нещо май не съм наясно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си