- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата...
Дали чувствата ви ще ги има или дали ще се възродят, ако сте били влюбни в момиче, което по една или друга причина не сте виждали и чували година и половина и го срещтнете след този период? Случвало ли ви се е?![]()
![]()
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Мда преди около две години харесах едно момиче обаче нещо ми охладяха чувстата и сега напрао сърцето ше ми се пръсне кат я видя
Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!
Много сте малко момчетата тук май майОбаче най-любопитно ми е дали вашите чувства ги има след този дълъг период от време ?
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Какво не уеПървоначално написано от Kremana
![]()
Има доста момчета ама при всеки е различно...![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
брат ми, случвало ми се е преди 2 години.. скарахме се, скъсахме.... аз заминах за софия... след 10 месеца едва си проговорихме... след още 3 тръгнахме и от тогава година и няколко дена сме си заедно пак. Нито за миг неспрях да я обичам (тайничко вътре в мен)
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
"където е текло, пак ще тече"
тая теория е потвърждавана хиляди пъти![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
zavi si ot tova kolko darja na neq...
Dam i pre men se e slu4valo![]()
In dreams there are no rules...
Зависи за какво не сме се виждали!С бившето ми гадже вечд цяла седмица ме сме се виждали и неща да чувам за нея!!!!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
\Първоначално написано от SWASTICA
/