.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Да му вярвам ли или да се откажа?

Imja edno mom4e koeto mn obi4am.S nego bqhme zaedno 7 meseca i otna4alo zapo4na kato savsem ml flirt,no sled 4 mesec osaznah 4e super mn go obi4am.Problema e 4e predi mesec i polovina toi me zarqva i se varna pri biv6ata si.Bqh sasipana,revqh denono6tno i se samoizma4vah.Nakraq sabrah sili i mu kazah kakvo 4uvstvam i kolko mn me boli.Negovata reakciq be6e celuvka i izre4enie bukvalno-''Az i ti bez nikoi da znae!''.Iska mi se da mu vqrvam no ne sam sigurna 4e e iskren.Ne razbiram za6to ne iska nikoi da znae.Molq pomognete mi kakvo da pravq da mu vqrvam(kato nqkoq hlapa4ka)ili da se otkaja ot nego(ot koeto super mn 6te me zaboli)

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не разбираш ли че си втора дупка на кавала? Не иска никой да знае защото ти си му любовницата! Той ходи едновпеменно с теб и с бившата си! Аман от тъпи хора АМАН!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    nz kvo da ti kaja...prosto neam dumi...
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

emi ako super mnoooogo go obi4a6..nqma da ima problem spored men..Ako oba4e mn te e naranill pokaji harakter i se opitai da ne mu obru6ta6 vnimanie :P

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че не е искрен...
    На него му е най-добре, ако може и да е с двете, защото иска и теб, а вече си е твое решение дали ще се съгласиш.Отделно това, но той винаги ще предпочита нея, нали и заради нея те е зарязал...Не се забърквай по-добре.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Еми няма смисъл да му огаждаш по този начин... Ти си резервен вариант.. С една дума - той така може и да те разиграва.. Но щом те е скъсал заради сегашната му приятелка,има ли смисъл да се самонаказваш и да "тъпчеш" на едно място,като може да си дигниш горе главата и да продължиш напред..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    Там, където е сърцето...
    Не се убиждай,ама ако му се вържеш ще си многоо зле ! Това,че го обичаш не е причина да му вървиш след д-то... Просто на човека не му е достатъчна една и давай с колкото може. Не му се връзвай после пак ти ще страдаш
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

ot na6i ob6ti fr razbrah 4e toi sega ve4e ne e s neq,no ne razbiram za6to togava kazva da ne kazvam?

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    Бъди силна и продължи живота си без него
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре попитай него, но не знам откъде ще бъдеш сигурна, че той пак няма да поиска да се събере с нея...Не знам поговерте и го питай директно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си