- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На колко години искате да сте?
На 13- какво безгрижно и весело време беше тогава. Но... вчера няма да се върне!![]()
Именно за т'ва искам да се върна, щото беше супер, щото би било хубаво да го изживея пакПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
16-17..
18 ...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
сега съм на 17 и много се нервя, когато ми праят проблем за годините ама от друга страна е кофти да си на 18+.. няма тръпка
предпочитам да съм на 15-17 в този диапазон и винаги да си остана на толкова
П.П. Поздрав -> Ивана - Като на 17(не слушам чалга)
Бе ти по-добре мисли как да си направип яко сега,а не да жалиш кво е било преди.Миналото няма да се върне,нали знаешПървоначално написано от Orono
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Бих искала вечно да съм на 17![]()
Ама на - вече съм на 20.
me4taq si da stana na 186![]()
i da sum v bezzuba
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Харесвам си се на толкова на колкото съм.
Сега съм на 13 искам да съм на 16 или 17...да са ми минали изпитите да съм ги взела да не съм толкова малка има и още една причина амааа айде няма да я кажа![]()
![]()
![]()
![]()
квото и да искам мааааалко трудно мога да го променя ... така че се примирявам с реалността (ХХ)
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
На 6 годинки.. :P
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
И азПървоначално написано от Spork
![]()
What you give is what you get!
i az takaПървоначално написано от mila_pila
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
22-23
може би 17.Тъй като моите 17 минаха...по доста кофти начин![]()
Иначе...19.За мен си остава най-перфектната възраст ...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Аз пък искам да съм на 2-3 месеца![]()
Нямаш проблеми,всички те гушкат и ти обръщат внимание,никой не ти крещи,само лежиш и ядеш...Супер е!![]()
na 17![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
19 години и няколко месеца.![]()
17-18-19 ..според мене тва са едни от най-яките години.Праиш квото си искаш и нямаш толкоз сериозни ангажименти все още;] ..[ся съм на 14 :/ ..мноо гадна възраст!]
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Лелее стига не се излагай..на мене 8 клас ми бяха най-хубавите мигове. Искам да съм на 14. И хич не си мисли че е яко да си пълнолетен. Поне да си бях останала на 17 баси. Е, верно днеска взех книжка, ама все пак.... бе искам да съм на 14 ;(Първоначално написано от BloniTka
Let The BEAT Control Your Body