.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Тема: Сънища...

Град
    Варна

Сънища...

какво представляват според вас..? Какво означават?
    И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...

Според мен някакви предсказания!

Нямам идея, аз си спя на черен екран... филмът не почва.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    За мен са просто разпилени мисли, които се подреждат в някаква история (нещо като филм). Понякога се изненадвам колко смисъл може да има в една такава история. Точно затова сънищата са извор на идеи и вдъхновение.

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    За мен са просто разпилени мисли, които се подреждат в някаква история (нещо като филм). Понякога се изненадвам колко смисъл може да има в една такава история. Точно затова сънищата са извор на идеи и вдъхновение.
    =D>

Just laying on the beach and having fun...

Сънищата са много важни и човек трябва да се вслушва в тях. Неслучайно същестуват т. нар. съновници за разтълкуване на сънища... Препоръчвам ви да гледате "If only" и ще разберете за какво говоря...
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    аз много се кефя да сънувам...особено когато се усетя къде съм и обръщам всичко в моя полза
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Повече от фен
    Нещата, от които подсъзнанието ти се вълнува.И то си има собствено филмче и важни моменти.

аз явно съм бъгната нещо..
    не сънувам или по-точно не си помня съничата... от години е така...
    или пък ако помня от някакъв сън, винаги е един момент, в който тръгвам да падам отнякъде и моментално се събуждам..
    странно

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Именно...

Аз взех и съфорумци да сънувам
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    обикновено сънувам някакви нереални и невъзможни работи, в смисъл много малко вероятни да се случат....или пък сънувам един и същи сън с различни действащи лица
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    София
    Снщитата са безопдсаснияя начи нна жцивот
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Може би някфи подсъзнателни желания
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от bruteca
    Ааа..да бееее
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Цитирай Първоначално написано от bruteca
    Ааа..да бееее
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Сънищата са начина по който ние реално виждаме нещата и личностите в живота си. Малко хора имат "пророчески" сънища и аз лично не вярвам в съдбовността на всеки сън. Рядко сънувам и използвам това като начин да опозная себе си, защото колкото и да е чудно, има неща които не признаваме и пред самите себе си, само пред своето безсъзнание. И стига съм ви философствала .. сънищата са нещо хубаво, на което не трябва да се отдава кой знае каква роля (:
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    Сънищата са начина по който ние реално виждаме нещата и личностите в живота си.
    Глупости. Сънищата са филмче (евентуално) създадено от неща, които са ни заинтригували осезаемо или не в реалния живот. И подредени по извратен начин.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    само пред своето безсъзнание.
    тука май подсъзнание имаше предвид,ама айде
    аззз почти винаги си помня сънищата..моите специално винаги са с разнообразни сюжети,в повечето случаи имат няква връзка с нещата,случващи се в същия период от време...
    абее кви ли не глупости съм чела за сънищата..според мен си е тоно,както го каза Буут..
    и е абсурдно(според мен де) всяка сутрин да си ровиш в съновника..тея сънища,за които имаш предчувствие,че са нещо повече от сънища,просто се усещат.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    София
    Сънищата са мн готино нещо - помня, че като малък, вечер си лягах и почвах да се моля (не на Господ, ами просто на ... тавана) да сънувам нещо... понякога си пожелавах някое анимационно филмче, понякога някоя игра... приятел
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    sofiq
    mn s ekefa na sani6tata ama rqdko si gi spomnqm beee i mn se drazna no opr vqrvam 4e ima pro4eski pak i "jena mi" mn qki ne6ta sanuva
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Снщитата са безопдсаснияя начи нна жцивот
    да не си пиян? :P
    иначе съм сългасен..

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Глупости. Сънищата са филмче (евентуално) създадено от неща, които са ни заинтригували осезаемо или не в реалния живот. И подредени по извратен начин.
    [b]при теб може и така да е, щом считаш че това са глупости аз пък от психологията си харесвам тази теза за сънищата и поддържам нея :Р

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me

всъщност не, напротив - умищлено го казах.
    подсъзнанието се състои от 10% съзнание(съзнателни действия) и около 90% е безсъзнанието.
    (тва беше сичко което запомних от 1вата си лекция по психология )
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    [b]при теб може и така да е, щом считаш че това са глупости аз пък от психологията си харесвам тази теза за сънищата и поддържам нея :Р

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me

всъщност не, напротив - умищлено го казах.
    подсъзнанието се състои от 10% съзнание(съзнателни действия) и около 90% е безсъзнанието.
    (тва беше сичко което запомних от 1вата си лекция по психология )
    О,Боже..
    Безсъзнание - това е състояние на загуба на съзнание..докато Подсъзнание е област на непълно осъзнати мисли,чувства и представи..
    Как да ти го обясня по-просто..ако ти тупна една задватна и изпаднеш в безсъзнание,ти няма да сънуваш..докато при нормалния сънов процес(който там се делеше на еди си колко етапа включващи 3мин сън) хаотичните ти мисли,които не можеш да подредиш в будно състояние,търсят решение на проблемите(съвсем несъзнателно)..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    София
    100% са нещо,което ти е в главата и мислиш много за него.след това го сънуваш и ,ако се сетиш кво си сънувал това е подсъзнанието ,което може и да не съвпада с това ,което си си внушавал

В момента съм много наплашена..не преувеличавам.Нуждая се от умен човек,който да ми каже,че съновниците са глупост.

По принцип аз бих се изсмяла,на човек който ги чете.Но сега и аз някак си се пристраших,защото сънувах 2 кошмара един след друг,уж бях зайче в тях,уж бяха приключенски..но бяха толкова напрегнати и страшни..имам чувството че съм отслабнала 2 килограма от нерви покрай тях.

И с надеждата да неутрализирам негативното влияние на сънищата,реших да погледна в интернет съновника значението на някое от думите,ииии се оказа,че на котка и кучета,които бяха другите главни герои отговаря обяснението "имаш скрити недоброжелатели/женска ЧЕРНА магия/някои организира сериозна заплаха срещу теб" ебаси психоатаките..

Иначе да,сънищата са редуцирани подсъзнателни желание,това не го откривате вие..още Фрйд говори за него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си