- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сънища...
какво представляват според вас..? Какво означават?![]()
![]()
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Нямам идея, аз си спя на черен екран... филмът не почва.
За мен са просто разпилени мисли, които се подреждат в някаква история (нещо като филм). Понякога се изненадвам колко смисъл може да има в една такава история. Точно затова сънищата са извор на идеи и вдъхновение.
Сънищата са много важни и човек трябва да се вслушва в тях.Неслучайно същестуват т. нар. съновници за разтълкуване на сънища...
Препоръчвам ви да гледате "If only" и ще разберете за какво говоря...
![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
аз много се кефя да сънувам...особено когато се усетя къде съм и обръщам всичко в моя полза![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нещата, от които подсъзнанието ти се вълнува.И то си има собствено филмче и важни моменти.![]()
аз явно съм бъгната нещо..
не сънувамили по-точно не си помня съничата... от години е така...
или пък ако помня от някакъв сън, винаги е един момент, в който тръгвам да падам отнякъде и моментално се събуждам..
странно![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Първоначално написано от Lake_bodom
Именно...
Аз взех и съфорумци да сънувам![]()
What you give is what you get!
обикновено сънувам някакви нереални и невъзможни работи, в смисъл много малко вероятни да се случат....или пък сънувам един и същи сън с различни действащи лица![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Снщитата са безопдсаснияя начи нна жцивот
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Може би някфи подсъзнателни желания![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Ааа..да бееееПървоначално написано от bruteca
![]()
![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Сънищата са начина по който ние реално виждаме нещата и личностите в живота си. Малко хора имат "пророчески" сънища и аз лично не вярвам в съдбовността на всеки сън. Рядко сънувам и използвам това като начин да опозная себе си, защото колкото и да е чудно, има неща които не признаваме и пред самите себе си, само пред своето безсъзнание. И стига съм ви философствала .. сънищата са нещо хубаво, на което не трябва да се отдава кой знае каква роля (:
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Глупости. Сънищата са филмче (евентуално) създадено от неща, които са ни заинтригували осезаемо или не в реалния живот. И подредени по извратен начин.Първоначално написано от 136179
Saatana vittu perkele hate crew!
тука май подсъзнание имаше предвид,ама айдеПървоначално написано от 136179
![]()
аззз почти винаги си помня сънищата..моите специално винаги са с разнообразни сюжети,в повечето случаи имат няква връзка с нещата,случващи се в същия период от време...
абее кви ли не глупости съм чела за сънищата..според мен си е тоно,както го каза Буут..
и е абсурдно(според мен де) всяка сутрин да си ровиш в съновника..тея сънища,за които имаш предчувствие,че са нещо повече от сънища,просто се усещат.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Сънищата са мн готино нещо - помня, че като малък, вечер си лягах и почвах да се моля (не на Господ, ами просто на ... тавана) да сънувам нещо... понякога си пожелавах някое анимационно филмче, понякога някоя игра... приятел![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
mn s ekefa na sani6tata ama rqdko si gi spomnqm beeei mn se drazna no opr vqrvam 4e ima pro4eski pak i "jena mi" mn qki ne6ta sanuva
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
да не си пиян? :PПървоначално написано от ^Sam90^
иначе съм сългасен..![]()
[b]при теб може и така да е, щом считаш че това са глупостиПървоначално написано от Boot
аз пък от психологията си харесвам тази теза за сънищата и поддържам нея :Р
Първоначално написано от ABSOLUT`me
всъщност не, напротив - умищлено го казах.
подсъзнанието се състои от 10% съзнание(съзнателни действия) и около 90% е безсъзнанието.
(тва беше сичко което запомних от 1вата си лекция по психология)
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
О,Боже..Първоначално написано от 136179
Безсъзнание - това е състояние на загуба на съзнание..докато Подсъзнание е област на непълно осъзнати мисли,чувства и представи..
Как да ти го обясня по-просто..ако ти тупна една задватна и изпаднеш в безсъзнание,ти няма да сънуваш..докато при нормалния сънов процес(който там се делеше на еди си колко етапа включващи 3мин сън) хаотичните ти мисли,които не можеш да подредиш в будно състояние,търсят решение на проблемите(съвсем несъзнателно)..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
100% са нещо,което ти е в главата и мислиш много за него.след това го сънуваш и ,ако се сетиш кво си сънувал това е подсъзнанието ,което може и да не съвпада с това ,което си си внушавал
В момента съм много наплашена..не преувеличавам.Нуждая се от умен човек,който да ми каже,че съновниците са глупост.
По принцип аз бих се изсмяла,на човек който ги чете.Но сега и аз някак си се пристраших,защото сънувах 2 кошмара един след друг,уж бях зайче в тях,уж бяха приключенски..но бяха толкова напрегнати и страшни..имам чувството че съм отслабнала 2 килограма от нерви покрай тях.
И с надеждата да неутрализирам негативното влияние на сънищата,реших да погледна в интернет съновника значението на някое от думите,ииии се оказа,че на котка и кучета,които бяха другите главни герои отговаря обяснението "имаш скрити недоброжелатели/женска ЧЕРНА магия/някои организира сериозна заплаха срещу теб" ебаси психоатаките..
Иначе да,сънищата са редуцирани подсъзнателни желание,това не го откривате вие..още Фрйд говори за него.