.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Какво да правя?

problema e sledniq edno mom4e me haresva i e golqm sladur i e mn svesten no az ne sam sigorna dali imam 4uvstva kam nego no toi iska6e da sme ne6to pove4e ot priqteli i az se saglasih no ima mom4e za koeto vinagi me interesuva kakvo stava s nego za men toi e nai-golqmoto sakrovi6te koeto imam no mislq 4e toi ne izpitva ni6to kam men negovi fr mi kazvat 4e i toi ima 4uvstva kam men no az ne vqrvam i sega nz dali sgre6ih kato tragnah s drugoto mom4e

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами сега като ходите какви са чувствата ти към него? А за втория щом толкова го харесваш говори с него.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Еми виж ние няма откъде да знаем дали си постъпила вярно или не..
    Но все пак би било по-добре да си изясниш всичко очи в очи с онова въпросно "съкровище" И ако всичко е наред да си с него..
    Но е и добре да се дават шаснове на други,които се пак ни привличат по някакъв начин,се пак от там се почва но виж връзка не може да съществува,когато сърцето и ума са някаде другаде..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    ПрИ Теб
    Abe hora vie sami si precenqvate dali ste postapili pravilno i kak da deistvate ot tuka natatak.Nie kak mojem da gadaem za tvoite 4uvstva dran dran....
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си