.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Права ли съм или се заблужавам?Моля за мнения!

Така става въпрос за едно момче , с което сме просто приятели.Когато има нужда от мен аз винаги съм на среща и му помагам до колкото мога.Нали за това са приятелите.Но нещата стават по-сложни, защото аз изпитвам силни чувства към него , и той го знае и даже му е доста приятно да бъде харесван и да си прекарва приятно с мен.Става още по-сложно когато се вземе предвид че той има сериозна приятелка , с която напоследък постоянно се карат и се събират.Казах му , че не мога да му бъда повече приятелка ,защото не искам да заставам между тях,апък и моите чувста....Отговорът беше "И ти не си ми безразлична".След дълги вътрешни противоречия реших че мога да му бъда само приятелка за сега.Виждаме се доста често в училище,днес му пратих смс да се разходим след училище ако иска и получих отговор закъснял с 8 часа,че ми благодари за поканата , но тази вечер "сигурно ще излиза" с неговите приятели и че може да се видим през събота или неделя.Аз си помислих че може да стане така , и той вече да има планове за вечерта ,затова му изпратих смс-а в 9 сутринта.Мисля си ,че по-лесно и за двамата щеше да бъде да ми беше казал просто, че не иска да се видим,отколкото да мисли тъпи оправдания...Права ли съм или всичко си е наред между нас?И аз не знам.Вие какво мисите по въпроса? Аз съм на 17 , а той на 19
    Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Една приятелка имаше същия проблем АБС! Накрая спря да се занимава с него (уж) след половин година не издържа и с рев му се обади няколко пъти и ся уж пак са приятели, но на нея мн мн не й дреме, щото като че ли й писна да се занимава с него.
    0тсега ти казвам- връзката ти е обречена(ако някога се осъществи) не се самозалъгвай! Намери си др момче
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Една приятелка имаше същия проблем АБС! Накрая спря да се занимава с него (уж) след половин година не издържа и с рев му се обади няколко пъти и ся уж пак са приятели, но на нея мн мн не й дреме, щото като че ли й писна да се занимава с него.
    0тсега ти казвам- връзката ти е обречена(ако някога се осъществи) не се самозалъгвай! Намери си др момче
    и аз съм на тва мнение но не винаги става така поговорете може да се полу4и не6то успехХхххХХХ
    Have a nice dey

Ако знаеш как добре те разбирам. Абсолютно в същата ситуация съм. Много го харесвам,той знае и той ме харесва, ама си има приятелка.... много гадно.
    МомИче съм!

Мерси за вашите коментари , просто следващия път като ми се обади по телефона да излезем , ще си му кажа всичко което мисля и чувствам.Защото приятелите не правят като него,приятелите се сещат за теб,до теб са когато имаш нужда,когато им пратиш смс , веднага ти отвръщат,грижа ги е за теб.Приятелите не си измислят тъпи извинения , а просто казват истината дори понякога да боли - нали за това са приятели?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от socialno_zlo_f
    и аз съм на тва мнение но не винаги става така поговорете може да се полу4и не6то успехХхххХХХ
    малко гадно се получафа така ама наистина нещо ако се получи не мисля че ше е за дълго
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от socialno_zlo_f
    малко гадно се получафа така ама наистина нещо ако се получи не мисля че ше е за дълго
    OnLy God CaN Judge Me !

Според мен неговите отношения към теб са чисто приятелски. Това че ти изпитваш нещо към него а той към теб не,не означава че не трябва да бъдете приятели! за да го забравиш по лесно почни и ти да излизаш по често,излизай с момчета и така.

И той изпитва нещо,освен че му е супер приятно да си говори и да си споделя с мен , той е и привлечен.Той ми го каза.Също така каза че съм надминавала очакванията му и да не се отказвам от чувствата си към него.С две думи аз това го разбирам като "даване на надежди".В момента е много объркан в мислите и чувствата си , но когато се изясни ще види , че аз съм била човекът до него , че винаги съм го подкрепяла във всичко и го обичам.Може пък тогава да ме оцени както заслужавам?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си