Така става въпрос за едно момче , с което сме просто приятели.Когато има нужда от мен аз винаги съм на среща и му помагам до колкото мога.Нали за това са приятелите.Но нещата стават по-сложни, защото аз изпитвам силни чувства към него , и той го знае и даже му е доста приятно да бъде харесван и да си прекарва приятно с мен.Става още по-сложно когато се вземе предвид че той има сериозна приятелка , с която напоследък постоянно се карат и се събират.Казах му , че не мога да му бъда повече приятелка ,защото не искам да заставам между тях,апък и моите чувста....Отговорът беше "И ти не си ми безразлична".След дълги вътрешни противоречия реших че мога да му бъда само приятелка за сега.Виждаме се доста често в училище,днес му пратих смс да се разходим след училище ако иска и получих отговор закъснял с 8 часа,че ми благодари за поканата , но тази вечер "сигурно ще излиза" с неговите приятели и че може да се видим през събота или неделя.Аз си помислих че може да стане така , и той вече да има планове за вечерта ,затова му изпратих смс-а в 9 сутринта.Мисля си ,че по-лесно и за двамата щеше да бъде да ми беше казал просто, че не иска да се видим,отколкото да мисли тъпи оправдания...Права ли съм или всичко си е наред между нас?И аз не знам.Вие какво мисите по въпроса? Аз съм на 17 , а той на 19