.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Бълнуване

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..

Бълнуване

zdraveite saforymnici.bih iskal da mi dadete nqkvo savet4e.edna priqtelka postoqnno balnyva i pravi razni prostotii na san i se ma4a da q otkaja ot tova ama kak 6te stane tova nz. kazaha mi edin na4in po koito bi trqbvalo da se spre balnyvaneto no toi ne podeistva.kazaha mi 4e kato sloja ligen s voda do legloto i tq kato stava i kato stapi vav vodata 6te se stresne i 6te se sabydi i drygi ve4eri nqmala da balnyva ve4e no ne stana!
    mola vi ako znaete ne6to takova go napi6ete tyk mola vi plsss.

mersi predvaritelno.

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    От това, което казваш излиза, че не просто бълнува, а е сомнамбул. Това е доста сериозно и не вярвам някой тук да може да ти каже как да се справиш. В никакъв случай не трябва да се опитваш да я будиш, просто трябва да гледаш да я насочиш обратно към леглото.

Колкото и изтъркано да звучи - на лекар! (дали ще помогне, не знам)

ми....то и аз бълнувам
    честно казано е гадно на сутринта като сички ти седната на главата и почнат да ти се оплакват,ко си праила снощи ко си говорела

съгласна съм с
    Lake_bodom
    трябва да я върнеш обратно в леглото,и да нея будиш.

Иначе нз тъпо може да звучи но мисля че трябва да и се лее куршум може да се страхува от нещо горкото момиче и то там ще се покаже и ще и кажат ко трябва да прай,за да спре да бълнува

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    "да и се лее куршум" така,ти от колко време не си си пила хапчетата?
    Иначе-завържете сомнамбула за леглото докъто не намерите професионална помощ!Знам,звучи неприятно,но е по-добре отколкото да я оставите да се разхожда нагоре надолу на сън и да прави мизерии.
    Verminaard сомнанбула не прави само мръсотиики, може да има и по сериозни последствия . Един мъж сомнанбул се хвърли от терасата . Аз също ставам на сън , но само си похапвам особено ако съм на диета
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Гледайте Sleepwalking Murders. :P

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Гледайте Sleepwalking Murders. :P
    Дай линк че не го намирам нещо :P

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Сестра ми е така... Доста често говори насън, обикновено вика по мен и наще ми се карат незнам каква вина имам дори насън.. се тая де..случва и се да стане и да се разхожда.. една вечер стана отиде в хола седна и пусна тв-то гледа уж нещо, ставам аз селд нея, говора и- никва реакция.После акзва нещо кво, става, прави нещо връща се.Друг път пък стана отиде в статяа на майка ми и баща ми ,влезна, те се събудиха и се стреснаха,а тя им помаха и отиде да си легне.. В нито еидн от случаите не можах да я сабуда въпреки че опит.. а на сутринта никога не си спомня такива неща.. незнам лек..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

еми аз 1 време пък плачех насън.
    Оправиха ме с шамари и антидепресанти...

Супер фен Аватара на gabi_94
    off i az imam takav problem! az mnogo balnuvam, hodq na san, razhojdam se i kvo li oshte ne! vednaj shtqh da izlqza ot nas na6te me svarili da otklu4vam vratata i da im govorq nakvi bezmislici. az ni6to ne pomnq kvo sam pravila i na6te se mi se smeqt kvi sam gi var6ila. tova ne se opravq lesno, s vremeto moje bi shte prestane.az ve4e po-rqdko hodq nasan i balnuvam!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на miShle
    Абе то това е на психическа основа...Сестра ми като беше по-малка беше страшен сомнамбул. Супер ме е плашила.Например една вечер става от леглото,събува си гащите кляка на ламината и почва да пикае,после се убува и си ляга,на сутринта ужас... локва.. И куп подобни неща... Ама вече от три,четири години не е ставала на сън..може би просто времето оправя нещата,ако пък ли не..ддз няма ли да е по-добре твоята приятелка да се посъветва със психогол или нещо такова дето може да повлияе на психиката и и да и помогне по някакв начин?
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

http://kolibka.com/download.php?mid=5399

Предупреждение: документален е.

Град
    ... Some happy place ...

:)

ami toi i az bulnuvam ... aama to bulnuvaneto e samo da drunka6 ne6ty nesun edna fr mi kaza 4e daje peq a tfa za koeto ti gov e drugoo .... i v nikakuv slu4ai ne q budi kato stane prezno6ta i po skoro otidete na lekar 6oto tfa e opasno donqkude
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Ами много хора бълнуват,а и не е чак толкова страшно.А и е много лесно просто да заключите вратата и,така че да няма достъп до нищо.Има и специални прозорци с ключ.Просто няма какво да се направи.

май няма начин да се накара някой, който ходи на сън, да спре да го прави. Веднъж на една хижа момичето в моята стая стана посред нощ, скочи на моето легло върху мен, затисна ме и взе да ме души. На сутринта не помнеше нищо... Сигурно тва идва от много напрежение, нещо вътре в психиката на човека, гугъл би трябвало да казва повече.
    SMILE FOR ME NOW

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    moqta priqtelka stava no6tem hodi da qde posle gleda tv nqkoi pat nadyva myzikata do krai bydi sasedi posle by4at kato nenormalni.

gledah edin dokomentalen film no ne pomnq po koi kanal be6e.ta v nego se razkazva6e za edin maj koito vsqka ve4er staval ka4val se na pokriva na ka6tata si i ybikalal po raba 5 pati ka6tata sled koeto otnovo si lagal.........no v kraina smetka ne yspqli da napravqt ni6to i po negoviq sly4ei.

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    moqta priqtelka stava no6tem hodi da qde posle gleda tv nqkoi pat nadyva myzikata do krai bydi sasedi posle by4at kato nenormalni.

gledah edin dokomentalen film no ne pomnq po koi kanal be6e.ta v nego se razkazva6e za edin maj koito vsqka ve4er staval ka4val se na pokriva na ka6tata si i ybikalal po raba 5 pati ka6tata sled koeto otnovo si lagal.........no v kraina smetka ne yspqli da napravqt ni6to i po negoviq sly4ei.

ЛеЛе обикалял къщата по покрива ... ужасс
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Аз пък често се събуждам нощем от собствените си писъци...от малка съм така, пък и си бълнувам. Ще ти кажа едно бабешко решение... на мен ми помогна. За по-спокоен сън лятото се събера от билката Жълта комунига. Оставя се ден-два на слънце да изсъхне. След това се напълва в платнено пликче и се слага под възглавницата, на която се спи за през нощта.
    Бълнуването не е толкова кофти за бълнуващия, колкото за околните... Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си