- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче относно " The 1st time "
Здравейте.Предстои ми да правя секс в най-скоро време.Как мислите същия ден да си направя ли една ч***я или не?
ако имаш нужда направи си е....то не пречи
както се пееше в една песен - "..а по добре недейй..."
BMW POWER
Да , по-добре си пийни преди това и няма да има проблемиПървоначално написано от **EcKo**
![]()
Zavisi zashto iskash da si pravish predi tova chekia... Spored mene ne e nujno..
Тя девствена ли е? Ако е девствена не прави нищо. И без това едва ли ще иска първият й полов акт да продължи повече от 15 минути!
Не прави нищо...няма смисъл.Просто не се притеснявай.
emi ako ti se pravi - naprai si be
Zavisi kakvo celish.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Сам си реши...ако искаш давай![]()
От всичко изчетено мисля да се включа към групата които са на мненито "2 бързи шота"само че да не забравиш за къде си тръгнал или как да си свършиш работата
![]()
Наи-важното е да не се претесняваш .. щото има вероятност въобще да не ти стане а не да ебеш по дълго .. отпускаш се и всичко си идва на мястото си![]()
zavisi ot tselta no li4noto mi mnenie e da ne go pravi6 no ti si re6ava6 samo ne se pritesnqvai.....![]()
odari si spored men e dobra ideq
i love the the KOF 2007
Ne pravi kogato spah za pryv pyt s gadjeto mi deto ne be6e devtveno ama ne be6e pravel sex ot izvestno vreme , mu stana mn trudno to4no poradi pri4inata 4e si be6e bil 4ekiq...a i 6tom ti e za 1 pyt zabravi..4uvala sam ot fr 4e pritesnenieto e bilo adski golqmo i trudno go digat...are uspeh !!!