.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Странно неприятно усещане

Kogato pravim sex s priatelq mi useshtam nqkakvo nepriatno useshtane... a kogato sme v poza v koqto go vkarva po navytre tova chuvstvo se usilva.. i ne znam kakva e prichinata da go ima vyobshte... Ne kazvam che ne izpitvam udovolstvie ot sexa... prosto ponqkoga... a drug pyt dosta chesto.. izpitvam neshto kato bolka..... Idei zashto q ima?!

Голям фен
    хм....незнам и аз нямам идя защо...при мен е пбратното когато го вкара по навътре удоволствието става по-голямо...

Супер фен Аватара на Barbie
    Това винаги ли е било така или наскоро се е появило? Кога усещането е по-силно и кога по-слабо? Добре ли се овлажняваш? Успяваш ли да се отпуснеш?

При мен понякога има лека болка или най-малкото неприятно усещане. Може да съм суха - тогава определено е мъчително. Може да не съм се отпуснала, може да съм напрегната, преуморена...или просто да не съм в настроение за секс (всъщност, имам моменти, когато ми се прави уж секс, пък нещо не мога да се отпусна и предразположа...луда работа ). Разни такива малки нещица оказват влияние. Примерно аз ако не съм абсолютно спокойна, отпусната и вече психически и физически настроена...винаги изпитвам някаква болка. Досадна история...
    В един момент през лятото се беше оказало, че съм получила някаква гъбична инфекция. Първият признак беше болката при секса - но това не може да се сбърка - то не е просто дразнене, а силна болка и парене (ъх, беше ужасно...).

Мега фен
    Град
    Az ne moga da go nareka tochno bolka... nai tochno kazano si e nepriatno useshtane... i ne e kato bolkata kogato ne sym ovlajnena dobre... i nai silno se poqvqva tfa kogato sym kucheshkata ili krakata da sa mi na vrata mu... A dali se otpuskam... mmm... na 100% :P

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ооох, знам го това. Отвратително е!!
    Аз стигнах до заключението, че влиза прекалено навътре и заради това се получава така. Особено пък, ако приятелят ти е хуест.

По принцип при тези пози (и аз го усещам при тях!) проникването е по-дълбоко и става гадно.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен
    Град
    Imenno imenno... I az si go misleh ama ne bqh sigurna dali e tova prichinata... Znachi shte se naloji da se lisha ot tia pozi am? Ti kak postypi ?

Еми, или спираш да правиш секс в тези пози (особено тази с краката на раменете му), или го молиш да не го вкарва целия. При кучешката може да се получи, но при другата е на 100% вътре, което е крайно неприятно.

Аз лично не ги практикувам вече. Кучешката само от време на време, но другата - не.

Мега фен
    Град
    Koq ti e lubimata poza? :P

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Ооох, знам го това. Отвратително е!!
    Аз стигнах до заключението, че влиза прекалено навътре и заради това се получава така. Особено пък, ако приятелят ти е хуест.

По принцип при тези пози (и аз го усещам при тях!) проникването е по-дълбоко и става гадно.
    Офф знам го това усещане , особено ако съм сложила краката си на врата му , незнам аз не мога да го избегна
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    При задна прашка е така при мене. За това тази поза не се включва често в заниманията ни..........но при мен е просто неистова болка понякога!

Супер фен Аватара на Barbie
    Съгласна. С краката на раменете и аз изпитвам болка. Но на задна нямам проблеми, напротив, позата ми харесва.
    Иначе ние просто разредихме сексът в поза, в която аз съм сгъната на 4 (демек краката ми са на раменете му и той ги е допрял до гърдите ми).

Аз пък изпитвам най-силна болка, когато прониква някак си от страни и пенисът се търка в някоя от страничните стени на влагалището ми...иди разбери защо.

Plitka si...Moje bi tva e pri4inata..Ako se nau4i6 da se otpuska6 pove4e 6te se spravi6 s problema..OK? \/

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Az syshto go imam tozi problem,no obqsnenieto si mi beshe qsno.Boli me,kogato mi go vkarva celiq,no dalech ne vyv vsichki pozi i dalech ne vinagi.Plius tova ponqkoga vypreki bolkata sym super vyzbudena i nqmam nikakvo jelanie da izkarva i santimetyr ot men.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от so_sexy_92
    Plitka si...Moje bi tva e pri4inata..Ako se nau4i6 da se otpuska6 pove4e 6te se spravi6 s problema..OK? \/

Глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си