- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво трябва да направя?
kakvo trqbva da napravq, za da vpe4atlq 1 mom4e
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
dai mi tvoi pic i 6te ti kaja ako si hubava ne e nujno da pi6e6 tova tuk ve4e 6te si mu napravila vpe4atlenie
Nqma izpitana teoriq za tova kak da spe4eli6 mom4e ili momi4e.Prosto budi sebe si,ne se opitvai da kopira6 povedenie ot drugi momi4eta.Ako e isano 6te budete zaedno..Jelaq ti uspeh.. \/
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Podkrepqm "milo moe" prosto badi sebe si i ne preigravai!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
E,ne sam grozna,no zavisi ot negoviq vkus vse pak nali??Първоначално написано от Roko123
Az nikoga ne sam se opitvala da preigravam ili da se pravq na nqkoi drug vinagi sam bila estestvena,no problema mi e,4e sam pritesnitelna i ne moga da se otpuskam![]()
Tuk ve4e sama trqbva da znae6 kak da promeni6 tova.Davai si pove4e kuraj i ne se pritesnqvai da bude6 tova,koeto si..\
/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Съжалявам, че трябва да дам такъв отговор, но мисля, че най-силно впечатление ще му направиш, ако рано сутрин му се вясняш на входната врата и му се разтанцуваш гола отпреде (хайде, разрешава ти се едно листенце, за предпочитане смокиново, за да не цепим колектива, на едно деликатно място)Остава въпросът дали впечатлението ще е хубаво или ще те изхвърли с ритници...
![]()
Сега сериозно: според мен би се впечатлил, ако пред него покажеш самочувствие, че осъзнаваш, че си уникална и неповторима и си знаеш цената... Това, че не се отпускаш, наистина е отчасти проблем, който и аз имам и много ми пречи, но това не ти пречи да си имаш самочувствието... Просто се старай да не показваш, че отвътре ти ври и кипи, мисля, че това би му харесало: момиче на място, което осъзнава ценностите си, което знае какво иска.
Надявам се това да ти помогне и успех \/
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Blagodarq ti,az pravq kakvi li ne opiti da ne s epritesnqvam,no ne6to mai ne se polu4ava...e sre6tali sme se samo 2 pati....parviq pat be6e do6al vka6ti i ot togava se poznavame i mi kazva samo "zdravei",no kato be6e v ka6ti mnogo ne sam se pritesnqvala 6ot o6te ne go haresvah i se darjah gore-dolu otpusnatoПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
И аз имам същия проблем,но се опитвам да го преодолея.Много съм срамежлива и трудно се отпускамПросто се дръж нормално,дори да си много напрегната \
/
nqkoi drug nqma li da si kaje mnenieto
Всички момчета са раэлични.Не го поэнаваме въпросното момче,така че всеки един коментар и съвет би бил неадекватен и нековпетентен.Аи бегай от тука.Udj не моеш,не моеш -тва еЩе се научиш.Оголи една кълка
А эа притеснението ,единственото решение е САМОЧУВСТВИЕТО.Повечето срамежливи хора,страдат от чувство эа малоценност.Просто вярвай в себе си,харесвай се и ще добиеш смелост.
[size=7][b][u]fosse cos
be yourself...
Трябва да идеш и да го фанеш за _)_-q![]()
![]()
![]()
![]()
mnogo umen savet mi dava6 nqma 6toПървоначално написано от yordan.
budi sebe si ako te haresva 6te e t teb ako ne ----> sledva6tiq![]()
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
на 10 ли си?
na 1 samПървоначално написано от bqsna_teenagerka
vseki e razli4en
Първоначално написано от nema zna4enie
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.