- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бившата ми приятелка е бременна!!
Казваш "ще се оправи работата", сякаш някой е получил по-слаба оценка в даскалото и има още много време докрая, за да си я поправи... Не е толкова просто... А и то да ти писне от келеши, които се е*ат наляво и надясно, без да имат грам предпазливост или да знаят каквото и да е относно секса... Да не говорим, че самият автор на темата не помни какво е ставало, Бог го знае как се е бил насвяткал... Не че искам да съм груба, но според мен оная малката си го заслужава да си го навлече на главата като не знае точно за какво става дума, барем се научи, както и тоя, дето си мушка патката навсякъде, без грам внимание... Да му се невиди, той носи не по-малка отговорност за това, още повече като той си пръска семето наляво и надясно!!!Първоначално написано от the EXPLOITED
![]()
Аман от пишлемета, които ни най-малко не разбират последствията от непредпазливостта, а се натискат да се прое*ат...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"