.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Целувахме се, а сега сме на "здравей, здрасти"...

всичко започна преди около 2 седмици бях на купон с 3 мои приятелки 2 от тях бяха с гаджетата си а аз и другото момиче Соня нямахме и затова и бяхме да си търсим на купона имаше доста момчета 1 от тях започна ефективно си ме сваля усмивки танци прегръдки и все такива неща които те карат да си мислиш че тоя човек поне малко те харесва аз съм на 16 а той само 1 с година по голям от мене познавахме се от преди ама само на здр/здр купона свърши към 11 и нещо и той реши ме изпрати до нас и накрая ме целуна.. за тая целувка мисла и до днес и незнам сега като се видим в даскало пак сме на здр/здр и почти нищо повече 1-2 пъти докато бяхме сами се усмели си говорим по така и сега съм мн объркана и нз какво да мисла 1 път го поразпитах малко какво помни от онзи купон и той ми каза помна теб нз какво го спира ако moje nqkoi da mi dade nqkakuv suvet pls nz kakvo stava

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Защо просто не седнете на по едно кафе и да си изядните всичко ? Мисля че има чуства към тебе
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Spored men samo te e izpolzval za kupona..No ne sum sigurna.Pokazval li ti e po nqkakuv drug na4in predi tova,4e te haresva..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    ПрИ Теб
    Moje bi ima 4uvstva kam teb,no ne se osmelqva da ti gi priznae.Trqbva po takti4en na4in da go predrazpoloji6,za da ti "izpee" vsi4ko!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Не искам да те обърквам още повече ,но не си ли си помисляла че е искал просто да се забавлява на купона?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

toi ako e imal nqkakvi 4uvstva kum teb...6tql e da te potursi posle,da te pokani na kafe.Na 17 ne6tata ne sa kato na 15.Po veroqtno e na kupona da e iskal ne6to drugo,no ne i tova koeto ti si misli6.Nqma ni6to slu4aino v deistviqta mu!!!Ne go e polu4il i pak si e s teb na zdravei zdrasti.Tova e edna ob6ta 4erta na mom4etata.
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

ами следващия път като се видите в даскало,гледай да го издебнеш сам,завлечи го към някое тихо местенце и почни да го целуваш страстно ако ти отвърне,нататък мисля че е ясно!

Супер фен
    Виждаш го в коридора ...

Ти: "Здр може ли да поговорим за 5 мин?"
    Той: "Ми .. добре "

Отивате някъде където е по-тихо и той не може да се измъкне

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами следващия път като се видите в даскало,гледай да го издебнеш сам,завлечи го към някое тихо местенце и почни да го целуваш страстно ако ти отвърне,нататък мисля че е ясно!
    E tva e vazmojno nai-tapiq savet...OTIVA6 I GO CELUVA6 STRASNO pffffff naistina e MNOGO MNOGO tapo

Цитирай Първоначално написано от nema zna4enie
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    E tva e vazmojno nai-tapiq savet...OTIVA6 I GO CELUVA6 STRASNO pffffff naistina e MNOGO MNOGO tapo
    mda! a ako ne i otvurne? 6oto ne misla 4e q haresva osobeno...
    Testis unus,testis nullus...

Мега фен Аватара на koalka
    А сега с нещо показва ли ти, че се интересува от теб, харесва и т.н. или се държи просто приятелски.Ако е второто - най-вероятно е било само за купона и те съветвам да ти остане един приятен спомен и нищо повече.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Не искам да те обърквам още повече ,но не си ли си помисляла че е искал просто да се забавлява на купона?
    И аз това си помислих докато четох темата... Мдам, наистина помисли върху това...
    The reasons of love... <3

Град
    София
    може човека да го е срам знаеш ли сякакви ги има.

Фен
    Град
    Vkyshti
    XxxaxaXaAXXAxaAXxaXAxaXAxaXAxaXAxaXAXaxAXxaXAxaXAx a 4uvate li se?Celuvka na kupon da ozna4ava ne6to tva e prosto zabivane kolkoto da ne ti e sku4no... Nqmam dumi nqma da e purviqt nito posledniqt pyt v koito 6te se slu4i ne6to takova...
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    И аз това си помислих докато четох темата... Мдам, наистина помисли върху това...
    и аз така

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Било е само за свалката или е бил под въздействието на алкохола

ПП До авторката-наивна си!

i az mislq, 4e e bilo samo za kupona. moje i da ima nqkakvi 4uvstva kam teb, no edva li.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    свалка за една вечер,ти за 1-ви път ли ходиш на купон?
    Мисли за него за нещо обикновено и си кажи просто се отпуснахме малко-нищо повече
    една целувка не е болка за умиране)

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Според мен всичко е било просто за вечерта...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Мисли за него за нещо обикновено и си кажи просто се отпуснахме малко-нищо повече
    Очевидно е че за нея е много повече. Ще свикнеш с времето..и няма да ти правят впечатление такива дребни на вид нещица...като например една целувка
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Очевидно е че за нея е много повече. Ще свикнеш с времето..и няма да ти правят впечатление такива дребни на вид нещица...като например една целувка
    "една целувка"ама зависи(за нея) с кой...иначе и според мене е забивка за вечерта...
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

не знам, звучи ми все едно малко се притеснява и го е срам да ти признае, че има някакви чувства към теб, защото не знае и твоите какви са. Ако те беше използвал за купона, щеше да се целува с теб цялата вечер, да ти се натиска, а той те е изпратил и чак тогава го е направил. Според мен не си играе, но трябва да си поговорите за това
    SMILE FOR ME NOW

ae hora az do kolkoto razbrah ne sa se natiskali na kupona a edna celuvka pri tva q e izpratil be ddz az ne moa razbera za ko si izliza6 du6ata tuka kat ima samo edin 4ovek det moje da ti otgovorq na vste vypros idi i go pitai

em ima nqkakva vuzmojnost toi da te haresva vse pak te e izpratil do vas no spodelqm mnenieto na pove4eto dosega ne se zablujdavai edva li e hlutnal po tebe taka kakto mai si ti... spx 6te nameri6 nqkoi koito izpitva podobni 4uvstva
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)