- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувахме се, а сега сме на "здравей, здрасти"...
Не мисля, че трябва да го целуваш, защото ако не те харесва ще стане много гадно...Както ти казаха вече сигурно е било заради купона.А кво можеш да направиш?Еми да продължиш да му казваш здр и ако го харесваш, да изчакаш своя момент![]()
em az sym imala absolutnata slu4ka ..ama pri mene daje e po k0fti ,6otu toi predi mi sa obesnqva6e 4e me haresva ,ama az go otrqzah ii posle sled 1 mesec i polovina se sre6tnahme na edno rd .. i sled malk0 alkohol sa ngrabihme ;p (sam0 se celuvahme de ;p ) ii sled toz kupon .. zdravei kak si ,mersi 4e popita 4ao ..tei 4e razbiram te kakvo ti e .. prostoo ako misli6 4e ima6 taq smelost govori s neg0 .. ako go vijda6 4e e nqkakyv neseriozen .. po dobre ne se zanimavai ...ii taka ,pyk ako ne mojete da govorite nqkyde ..prosto iz4akai sledva6toto rd,kupon na koito 6te ste dvaamta i gledai k0 stava :P
i`m BusY .y0u arE UglY . HaVe a NicE daY
Именно...аз като отида на някой купон отивам да се забавлявам...той ако е имал по-сериозни намерения към тебе щеше да ти ги покаже,нали?Първоначално написано от summer flower
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
of...a za6to ne prieme6fakta 4e e bilo samo za we4erta? kupon,nastroenie...na horata im se razbu6uwat hormonitene go misli...
btw i az bqh w edin podoben film...za kratrkoama sq naistina s toq pi4 sme si na ob6ti prikazki
po kuponi sme zaedno
i taka... dokato seki ot nas ne si nameri lubowta :} aide i stiga sa waika za gluposti
nai mn idi pri nego fani go i pogoworete i taka
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
браво бацеПървоначално написано от HePeAJIeH
=D>
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от strawberry
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Imenno ... Kato otide6 na kupon trqbva da o4akva6 ne6to podobnoПървоначално написано от _miShlence_
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Може па да не те иска, що си втълпявате след всяко натискане, че сте желани. То жената е като динаята, това че я чукат не значи, че ще я вземат.![]()
Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
+![]()
що си мислиш че има нещо повече към теб,сигурно е било само за забивката
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
em qvno ne sam se douto4nila v purvoto si izkazvane da i az taka si mislq nemoje da se e vlubil v mene samo ot 1 ve4er ama vse pak mi podari cvete kani me na baven tanc ii nz spored nqkoi moi priqtelki koito bqha na kupona vikaha 4e malko ni e trqbvalo da se... ne nz naistina a dneska v u4ili6te toi doide do klasnata mi i me vikna da izleznem zaedno za da me pita dali 6te hodq na edin rd na ob6t poznat ii tova me kara otnovo da si misla 4e rabotata bi mogla da se povtori \/ silno se nadqvam i taka da stane az go pitah za kupona 6ot iskam da razbera kvo staa nai posle ama nemam tolkvoa smelost(ne sme pili na kupona 1-2 biri samo)ii ako moej m idadete suvet za 2 rd nqkvi preporuki pls
![]()
az mislq 4e moje bi te haresva za6toto vse pak ne ste natiskali malky po romanti4no e podhodil ddz pone az taka si misla se pak tee celunal 4ak kogato te e izpratil a ne e po4nal na kupona da ti se natiska a i sled kato pak te epital dali 6te hoi6 na rd na va6ia poznat mi idi na toq rd i vij kvo 6te stane govorete tfva onova toi ako izpitva ne6ty kuym teb 6te go pokaje kusmet
m4i ili te haresva (porazpitai go) ili samo e bilo flirt4e tam toi i 1 fr tei se celuva s 1 momi4e i posle tq my vika po skype obi4am te milo i takia i toi vika tfa be6e samo flirt...ama ne se ot4aivai po4ti s1m sigoren 4e te haresva tova mom4e nz 6to![]()
За мене има два варианта:
1.Или те харесва, но не е убеден в чувствата си.Може да разбереш, а и той самият като седнете и поговорите.
2.Просто си е било само за купона...По-добре го заеби ако искаше нещо повече с тебе щеше поне да ти подскаже..
Успехчета![]()
da naistina ne si li se zamislqla 4e e iskal da se zabavlqva na kypona...az taka prava po nqkoi pyt![]()
![]()
![]()
Ne e Vajno Kakvo Govorqt Zad Gurba Ti,Vajno e Kato Se Oburnesh Vsichki Da Mulchat
ako te e celunal mnogo hubavo qvno e imal neshto kum tebe no inache prosto si otvoril paketcheto i e vzel porednata nosna kurpichka v smisul...te e kushiral mnoo burzo![]()
![]()
утре вечерта е купона така че мисла да го питам какво изпитва към мене щото толкова време се чудя ами надявам се да ме хареса че иначе ще ми е кофти извстно времемалко полудявам като се сетя че утре ще трябва да разбера това което нз дали искам да разбера заради отговора му ама такъф е живота... ако някой мисли нещо нека пише всичко приемам за съвет...
... вариантите са 2:
1) или те харесва, но е срамежлив...
2) или в момент на слабост и много алкохол, разнежен от последния романтичен филм, в който главните герои са се целунали под нощното небе обсипано с безброй звезди... той е пресъздал 'техния' момент...
Какво да направиш? - ти явно сама си си го решила.
Макар че т'ва с директното питане и отговаряне, никога не ми е харесвало...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Според мен те е целунал под въздеиствие на нещо алкохол или нещо друго .. за да не те целуне пак и да не говори пред други хора с теб значи не те иска не те харесва даже може би неиска другите да знаят че са е целувал с тебтъжно но факт .. според мен
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
ами всъщност моите прителки които бяха на купона +още 1 знаят и неговите приятели и те знаят даже го базикаха един вид че е целувал момичето пък сега нищо му не казва днеска му казах че довечера в 8 когато е рд-то ще искам си поговорим нззз пожелайте ми успех ще ми е нужен [-o<
а уе кат не ти обраща внимание го заеби и тва е!Ииии вече голяма работа станала!!!