- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Декамерон
Във вторник ще правя входно ниво по литература на тема:Ренесансовото в разказа (някакъв разказ от Декамерон) на Джовани Букачо.Някой може ли да ми помогне с някакви темиПомогнете ми Моля вИ нИщО НЕЗНАМ
![]()
1-во името но автора е БОкачо и второ не можем да ти помогнем като незнаем кои от всички разкази .
По времето на Ренесанса , човека е бил в центъра на вселената . Главно со се писали разкази , повести , новели , романи за човека , неговото битие и изпадането му в различни ситуации , било то комични , драми , и т.н ИМА GOOGLE научете се !
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Няма значение кой разказ....някой ако има такава тема с какъто и да е разказ от Декамерон да помага тва питах![]()
Абе личи ти, че нищо не знаешПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
![]()
Първо научи автора, а тогава прави каквото трябва...
Честно казано на такива незаинтересовани смятам, че е ъвсем честно да се пишат по-слабите оценки, а те да се учат да им пука за учебния материал и какво се взима в час, а се интересуват само от оценки...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
http://forum.optitroyan.net/lofivers...hp/t16684.html
Ето анализ по темата, която ще е на класното ти.
http://liternet.bg/publish1/bokacho/...on/content.htm - а тук може да прочетеш и творбата.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
мерси sherry![]()
Първоначално написано от sherry
Оле супер много ми помогна!В училищната ни библиотека и въобще в библиотеките в града я няма.Има само 1 брой,който се използва от учителите.Трябваше да ходя да я купувам,а се разболях и нямах време.Днес ще седна и ще го прочета "Декамерон".Още 1 път БЛАГОДАРЯ!
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
дори и да го намериш някъде това, с тия правописни и пунктуационни грешки, пак няма да изкараш повече от 3![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Майко, че си проста п*ча... : D Направо ме изумявате понякога.Първоначално написано от PurpleDream
![]()