.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Инфо за симптоми на венерически зарази???

zcraveite,iskam da popitam niakoi znae li dali mogat da se proiaviat simptomi na veneri4eska zaraza o6te sled po-malko ot 24 4asa i ako moje na koia ili na koi?Imam edno tamno petno na penisa i mi se struva 4e go vidah 1 den sled kato pravih sex s nepoznato momi4e.Niakoi znae li ne6to po vaprosa???

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Не мога да ти кажа нищо за петното, но се съмнявам да се появят някакви симптоми след 24 часа. Ако бяхте го праили с презерватив сега нямаше да се чудиш дали си лепнал нещо, особенно с непознато момиче.....!?
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

s prezervativ be6e,ama tva petno me pritesniava,6ot taia ne be6e mnoo higieni4na...naprao sa otvratih..

За да нямаш такива терзания занапред, не си лягай с непознато нехигиеничко момиче. За тази цел се мисли навреме с горната глава! Има инфо за венерическите боелсти в раздел Секс на форума, по-точно в темата: Да обогатим сексуалната си култура, както и на много места в нета. При все това не мисля, че без преглед при специалист ще можеш да разбереш повече за петното.

Niakoi drug niama li dade informaciq otnosno tozi problem.Slu4valo mu se e na niakoi da mu potamnee kojata na penisa.ili pone 4uval li e za takuv slu4ai?

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    1) Няма такава венерическа болест, при която симптомите да се проявят в рамките на 24 часа.
    2) След като си ползвал презерватив и не се е скъсал, това петно според мен е просто пигментация, което скоро ще изчезне от самосебе си.
    3) За да нямаш друг път такива притеснения не си лягай с първата срещната само, защото те е "досърбяло"

Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    1) Няма такава венерическа болест, при която симптомите да се проявят в рамките на 24 часа.
    2) След като си ползвал презерватив и не се е скъсал, това петно според мен е просто пигментация, което скоро ще изчезне от самосебе си.
    3) За да нямаш друг път такива притеснения не си лягай с първата срещната само, защото те е "досърбяло"
    +1

Цитирай Първоначално написано от student1988
    s prezervativ be6e,ama tva petno me pritesniava,6ot taia ne be6e mnoo higieni4na...naprao sa otvratih..
    mn si bil otvraten sled kato si go pravil s neq no kakto i da e...no veneri4eska bolest za 24 h wdvali 6te se proqvqt no ako te pritesnqva otidi na lekar \

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако се появи секрет, който мирише неприятно, ако се появи парене при уриниране, (което е най-рано на 36-тия час от контакта) тогава ще имаш основание да се притесняваш.
    Занапред- мисли с горната глава!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си