- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Скритата истина?
Мислили ли сте си някога,че сте осиновени?
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ne![]()
Amiii 4estno kazano da edin ili dva p1ti no sa me yverili 4e ne s1m
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ne..![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Еми... Не![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Ами не , и не съм се съмнявала защото съм одрала кожата на баща си
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Ами минавало ми е през главата,само че аз толкова приличам на дядо по характер и на майка ми в лицето,че просто не може да се съмнява някой от къде съм се пръкнало такова лудо шиле :P
Няма начин.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз ... не ама за брат ми се съмнявам![]()
we give it all.
Ne![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Да, заради тъпи коментари на лелките в детската градина и лапетата пред блока.Просто имам фамилия, различна от тази на семейството си.
Това е много сладко да си с различна фамилия.А при теб защо е така?Аз често сам си мислела,че може да съм осиновена,въпреки че имам визуална прилика с родителите си!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
При мен и визуална, и всякаква друга, но дори име е способно да обърка едно дете.
Защо съм с различна фамилия? Майка ми е сключила принудителен брак с този, чието име нося, защото се е страхувала да не посегне и на семейството й. След година-две, слава Богу, е избягала... по-късно се е омъжила за тати, но не им е позволено да ме прекръстят.
Щеше ми се историята да беше друга, но уви...
неЕеЕеЕеЕе
emi mislila sam si ...ama nqma kak prosto..! imam snimki ot rodilniq ot mnogo ranno detstvo.... ne si prili4am mnogo s na6te no mislq 4e sam im rodno dete! imah edna priqtelka deto dvete razbrahme 4e e osinovena, stana mnogo gadno...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
никога не съм си мислила такова нещо.
би ми минало през главата само ако чуя една определена фраза, ама..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не.. обаче веднъж чух мама и тати да се карат и тате мислеше,че не съм от него.. [те не знаят,че съм ги чула обаче.. ама и не мисля да им казвам (не искам да си спомням даже) ]
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!