.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Минавало ми е през главата, понеже имам изключително различен характер от всички вкъщи, ама майка ми казва че на външен вид съм копие на баща ми, а пък хората ми казват, че съм била нейно... така, че предполагам приличам и на двамата. И не мога да разбера цялата депресия, която следва, когато някой разбере, че е осиновен. В крайна сметка, хората са те отгледали и са ти повече родители от онези, които са ти дали живот. Просто приемаш факта и това е, в никакъв случай не значи, че те обичат по- малко.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Понякога се моля да е така, но не, не съм осиновена.
    Собственост на Canis_Dirus

Мислила сам си ама няма начин ..

На мамето й се иска..ама
    факт е-нейна съм

Walk go home boy...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    На мамето й се иска..ама
    факт е-нейна съм
    Това ме разсмя,защото при мен ситуацията е същата.

По темата-замисляла съм се,но мисля ,че не съм,т.к. имам снимки от родилния дом,приличам много на вуйчо ми и на баща ми,а на майка ми по характер може би.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Хаха, ами не, защото съм виждала свидетелството си за раждане... абе виждала съм да пише името на майка ми като родителка, дето ме е родила... а и ми е казвала там дрън-дрън, че баща ми е ходил всеки ден в болницата и т.н. А иначе само като бях 1- 2 клас се съмнявах, че ще ме остяви, когато сме били в автобуса и тя ме остави да си седя и иде да дупчи билети, че няма да се върне.. хаха, била съм тъпичка

Град
    #mainatown
    Няма начин
    Обичам само един човек и това съм аз.

Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    На мамето й се иска..ама
    факт е-нейна съм
    i na moqta

Да, съмнявала съм се...
    Просто понякога се вкарвах в егати филмите.
    А нямам снимки от родилното, понеже не са извадили лентата от фотоапарата и естествено сега тя не става за нищо... мисля даже, че още си е там...
    И просто на моменти не знам какво съм си мислила, но винаги стигах до извода 'Ами ако са ме осиновили?'
    И даже като бях в 4ти клас сънувах, че баба ми казва, че съм осиновена... изобщо...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Да, съмнявала съм се...
    Просто понякога се вкарвах в егати филмите.
    А нямам снимки от родилното, понеже не са извадили лентата от фотоапарата и естествено сега тя не става за нищо... мисля даже, че още си е там...
    И просто на моменти не знам какво съм си мислила, но винаги стигах до извода 'Ами ако са ме осиновили?'
    И даже като бях в 4ти клас сънувах, че баба ми казва, че съм осиновена... изобщо...
    Богато въображение имаш.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    [b]Признавам си,че и подобни мисли са ми минавали през ума ит о Не еднократно.Нямам обаче основание да се съмнявам в това,кои са биологичните ми родители.Обикновенно ,като ми е нещо сдухано и си наумявам,че наще не ме обичат защото аз не съм тяхно истинско дете...бла-бла шашавия,тяхна съм си...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

az sum koie na maika si,a kolkoto i da mi se iska ba6ta mi da ne e tozi za kogogto znam maika mi e kazvala 4e 100% sum negova,za jalost
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

На 9-10 години може би съм си мислела.

Град
    Pink Paradise
    Мислела съм си, да. Въпреки че на външен вид приличам адски много на баща ми, а по характер съм същата като леля си, се съмнявах. Незнам защо, може би 'щото една позната се беше вкарала в няк'ви филми и аз покрай нея. И липса на снимки... Абе глпости общо взето .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Много пъти............не, че не съм виждала снимки на майка ми бременна по това време,не че не съм им одрала характерите..........просто външно не си приличаме. До 11-12 годишна с никой не си приличам. Сега съм копие на сестра си и подобни съмнения нямам.

Не,не ми се вярва да са ме осиновили.Много приличам на баща си по характер което ме радва (пффф добре 4е не приличам на майка си ) но на външен вид не си приличам с никой аз съм единствена,неповторима :P

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми като по малка съм си мислила такива неща, ама 100% не са верни. Все пак мн прилчам на бащата и съм виждала снимки на майка ми като е била бременна

Ми не са ми минавали такива щуротий през главата, пък и нямам никакво основание, за да ми минат де :P Аз сЪъМ сИ нА мАмА и ТаТиИии ...хахаха ем..така де
    [[..-*Половiната от нашiте грешкi в жiвота iдват от чувства там,където сме длъжнi да мiслiм и от мисли там, където трябва да чувстваме!*-..]]

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Sestra mi kato biahme malki i se karahme vse mi vika6e 4e sum osinovena i men mn me be6e strah i mn pla4eh (biah na 4-5-6 de)
    Ina4e sum kopie na maika mi tui 4e edva li sum osinovena

Може би това е едно от малките неща за които не съм мислела...Изключено е да съм осиновена,едно към едно съм с маика ми..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

ami az da si kaja mai da mislil sum si

Ne 4e ne6to ama prosto kato sum vijdal maika mi i kato se 4uvame po tel tq ne e v bg i prosto vijdam kak sum i vzel samo xubavite 4erti ot xarektera na neq ni6to drugo.
    Su6toto e i pri tai nare4eniq 4ovek koito trqbva da mi se vodi u6 ba6ta i da se griji su6to za men i koito me izostavi vednu6 kato bqx na 3 meseca potursi me na 18 i na 20 pak izbqga i ne mi se obadi kude po to4no.Bez pri4inno.I negovite makar i malko 4erti "xybavi" sum vzel.Prosto i po lice na nikoi ne prili4am ot tqx dvamata.

Да, като малка, ама то тогава какви велики мисли са ми минавали през главатааа.... НО аз си приличам на наще така че ...
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

Ми ... като се замисля никога не ми е минавало през главата, това да съм осиновена. Ама и да си помисля някога така, не може да съм, ужасно много приличам на баща ми (освен по външния вид, но и малко по характер), но и от майка ми съм взела нещичко (кривият нос и това, че спестявам и не харча много )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Да, заради тъпи коментари на лелките в детската градина и лапетата пред блока.Просто имам фамилия, различна от тази на семейството си.
    Hahah i az 6oto maika mi si e zapazila mominskoto ime ;_))))

ama nqkoi pyt kat malka si go mislih ,6ot maika mi mn. me drazneshe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си