- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Скритата истина?
Да,мислила съм си,защото не приличам на наще много,ама и да съм осиновена кво от това? :P
Досега не бях!
dance
сега се замислих иии не смятам,че съм осиновена
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
ne sum mislila..nikoga
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
прекалено често си го мисля о.0и не съм виждала снимки на майка ми одкато е бременна .. имахме една , ама сега възможно е снимката да е на майка ми бременна със сестра ми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не виждаш ли как в очите ми вали...
Да имах причини...а сега просто не ме вълнува..
Всеки вижда как изглеждам, но никой не знае какво чувствам...
да,но съм си виждал удостоверението за раждане и то показва че не съм..не знам това дали е някаква гаранция де
Първоначално написано от ~Jenito93~
Да,защото не приличам на наще,ама и да съм,какво от това?![]()
mi ne 6toto imam kaseti ot rajdaneto i izpisvaneto na mene i maika mi ot bolnicata,imam su6to i mnogo snimki kato bebe s rodnini,a puk koi kak me sre6tne se mi vikaff ilian4e oburkah te s maika ti,daje edin put edin star priqtel na mama,koito as ne sum vijdala nikoga me spira na ulicata i mi vika,ti da ne si du6terq na galq xaxaxaxaxa
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ми каато малка съм се съмнявала![]()
![]()
.Но няма как да съм осиновена,тъй като имам снимки от изпращането от болницата,а и харакрера и външния ми вид си прили'ат я роднините ми
[-o< всеки си го помисля като малък в някакъв етап...но в последствие осъзнава 4е това са глупости! но и да си осиновен какво толкова!
Ами като бях по-малка брат ми често говореше как аз съм циганче и са сменили бебетата.. ;( По някое време наистина се замислях дали е така..но съм сигче съм си дете на нашите
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Ами не,не съм си го мислила,въпреки че сестра ми на майтап често ми го казва!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Да, минавало ми е през главата, когато бях мъничка. Тогава смятах, че обичат сестра ми повече от мен и се съмнявах, че може би причината е, че съм осиновена![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Да като по-малка![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не защото съм пълно копие на майками а по характер сам същата като тате.даже една лелка един път викаше че с мама сме кат сестри![]()
Az naskoro sanuvah 4e sestra mi mi kazva 4e sam osinovena i nqmam roditeli ... a kato malkaa misleh 4e ba6ta mi ne mi e istinskii ba6ta...de sa mi idvali takia misli na akala na edno 5-6 godi6no,neznam hahaha .No nqma na4in da sam osinovena, za6toto prili4am mnogo na maika mi , vseki vika 4e prili4am na maika kato e bila moq vazrastПървоначално написано от miSs^SixTy
i haraktera bna tatenceto imam
![]()
Хах замисляла съм се 1-2 пъти,но е невъзможно имам чертите на майка си и съм със сини очи и светла коса като баща ми,а и съм виждала снимки и удостоверението и ала бала.. с 1 дума не съм осиновена![]()
ne sam osinoven vapreki 4e mi se e iskalo hiladi pati da bada osinoven no.......![]()
оо да мн често съм си мислила и съм се надявала ама малко чудно ще е как са намерили такова изродче като мен да им прилича визуално..![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Мислила съм си го, но не е възможно, одрала съм кожата на мама![]()
Хаха...еми да...преди 2 годинии тати и мама постоянно ме базикаха...ту казваха,4е не съм,ту 4е съм...И аз се обърках много
![]()
-(тати)Еми да виж ква си висока.Ние такава те искахме и за тва те избрахме.
-(аз)О т къде?!?!?!
-(тати)От дома за деца.
-(аз)...Ама верно ли?!...тука ве4е запо4вам да вера
-(мама)Абе глупости бе маме...Не го слушай бащати!
или пък
-(мама)И аз искам такава хубава 4ерна коса,като твоята.Добре сме те избрали.
-(аз)От къде бееееее...?
-(мама)Еми от дома за сирази.
Тука се разревах
-(тати)Ами да виж ква си хубава
-(аз)НЕ ми говорете!!!!
-(мама)Стига бе Дидка,базикаме се.
![]()
![]()
...НЕ бе...найстина не съм...ама те така гадно не държаха...тея базици мн ги мраза.