.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86

Град
    Dryanovo
    Да,мислила съм си,защото не приличам на наще много,ама и да съм осиновена кво от това? :P

Град
    Под масата
    Досега не бях!
    dance

сега се замислих иии не смятам,че съм осиновена
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

ne sum mislila..nikoga
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

прекалено често си го мисля о.0 и не съм виждала снимки на майка ми одкато е бременна .. имахме една , ама сега възможно е снимката да е на майка ми бременна със сестра ми
    Не виждаш ли как в очите ми вали...

Да имах причини...а сега просто не ме вълнува..
    Всеки вижда как изглеждам, но никой не знае какво чувствам...

да,но съм си виждал удостоверението за раждане и то показва че не съм..не знам това дали е някаква гаранция де

Цитирай Първоначално написано от ~Jenito93~
    Да, като малка, ама то тогава какви велики мисли са ми минавали през главатааа.... НО аз си приличам на наще така че ...

Град
    Dryanovo
    Да,защото не приличам на наще,ама и да съм,какво от това?

Супер фен
    Град
    Своге
    mi ne 6toto imam kaseti ot rajdaneto i izpisvaneto na mene i maika mi ot bolnicata,imam su6to i mnogo snimki kato bebe s rodnini,a puk koi kak me sre6tne se mi vikaff ilian4e oburkah te s maika ti,daje edin put edin star priqtel na mama,koito as ne sum vijdala nikoga me spira na ulicata i mi vika,ti da ne si du6terq na galq xaxaxaxaxa
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

ми каато малка съм се съмнявала .Но няма как да съм осиновена,тъй като имам снимки от изпращането от болницата,а и харакрера и външния ми вид си прили'ат я роднините ми

[-o< всеки си го помисля като малък в някакъв етап...но в последствие осъзнава 4е това са глупости! но и да си осиновен какво толкова!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ами като бях по-малка брат ми често говореше как аз съм циганче и са сменили бебетата.. ;( По някое време наистина се замислях дали е така..но съм сиг че съм си дете на нашите

БебЕтатаа мииии

Град
    in your sweet dreams
    аз не съм ... даже да ми се иска -не съм прекалено ногу приличам на баща ми а и имам снимки като бебе с майка ми
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами не,не съм си го мислила,въпреки че сестра ми на майтап често ми го казва!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Да, минавало ми е през главата, когато бях мъничка. Тогава смятах, че обичат сестра ми повече от мен и се съмнявах, че може би причината е, че съм осиновена
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да като по-малка
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Не защото съм пълно копие на майками а по характер сам същата като тате.даже една лелка един път викаше че с мама сме кат сестри

Голям фен Аватара на Devilka
    Не.

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Да, съмнявала съм се...
    Просто понякога се вкарвах в егати филмите.
    А нямам снимки от родилното, понеже не са извадили лентата от фотоапарата и естествено сега тя не става за нищо... мисля даже, че още си е там...
    И просто на моменти не знам какво съм си мислила, но винаги стигах до извода 'Ами ако са ме осиновили?'
    И даже като бях в 4ти клас сънувах, че баба ми казва, че съм осиновена... изобщо...
    Богато въображение имаш.
    Az naskoro sanuvah 4e sestra mi mi kazva 4e sam osinovena i nqmam roditeli ... a kato malkaa misleh 4e ba6ta mi ne mi e istinskii ba6ta...de sa mi idvali takia misli na akala na edno 5-6 godi6no,neznam hahaha .No nqma na4in da sam osinovena, za6toto prili4am mnogo na maika mi , vseki vika 4e prili4am na maika kato e bila moq vazrast i haraktera bna tatenceto imam

Хах замисляла съм се 1-2 пъти,но е невъзможно имам чертите на майка си и съм със сини очи и светла коса като баща ми,а и съм виждала снимки и удостоверението и ала бала.. с 1 дума не съм осиновена

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    ne sam osinoven vapreki 4e mi se e iskalo hiladi pati da bada osinoven no.......

Супер фен
    Град
    Bourgas
    оо да мн често съм си мислила и съм се надявала ама малко чудно ще е как са намерили такова изродче като мен да им прилича визуално..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Мислила съм си го, но не е възможно, одрала съм кожата на мама

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хаха...еми да...преди 2 години и тати и мама постоянно ме базикаха...ту казваха,4е не съм,ту 4е съм...И аз се обърках много
    -(тати)Еми да виж ква си висока.Ние такава те искахме и за тва те избрахме.
    -(аз)О т къде?!?!?!
    -(тати)От дома за деца.
    -(аз) ...Ама верно ли?!...тука ве4е запо4вам да вера
    -(мама)Абе глупости бе маме...Не го слушай бащати!

или пък
    -(мама)И аз искам такава хубава 4ерна коса,като твоята.Добре сме те избрали.
    -(аз)От къде бееееее...?
    -(мама)Еми от дома за сирази.
    Тука се разревах
    -(тати)Ами да виж ква си хубава
    -(аз)НЕ ми говорете!!!!
    -(мама)Стига бе Дидка,базикаме се.

...НЕ бе...найстина не съм...ама те така гадно не държаха...тея базици мн ги мраза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си