.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Супер фен
    Мда, мислила съм си го, защото не намирам няква особена прилика с родителите ми, въпреки, че често ми казват, че много приличам на баща ми...

Миии не... може някой път на бъзик,ама много приличам на баща ми,а и характера ми е като на майка,така че...нема как.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Хаха...еми да...преди 2 години и тати и мама постоянно ме базикаха...ту казваха,4е не съм,ту 4е съм...И аз се обърках много
    -(тати)Еми да виж ква си висока.Ние такава те искахме и за тва те избрахме.
    -(аз)О т къде?!?!?!
    -(тати)От дома за деца.
    -(аз) ...Ама верно ли?!...тука ве4е запо4вам да вера
    -(мама)Абе глупости бе маме...Не го слушай бащати!

или пък
    -(мама)И аз искам такава хубава 4ерна коса,като твоята.Добре сме те избрали.
    -(аз)От къде бееееее...?
    -(мама)Еми от дома за сирази.
    Тука се разревах
    -(тати)Ами да виж ква си хубава
    -(аз)НЕ ми говорете!!!!
    -(мама)Стига бе Дидка,базикаме се.

...НЕ бе...найстина не съм...ама те така гадно не държаха...тея базици мн ги мраза.
    ti me razbi
    mi az katy malka sam si gy mislila,a i na men na6te me bazikat 4e kato malka sig sa me smenili s cigan4e v rodilnoty...ina4e i az imam snimki na "mamety" bremenna i na izpisvanety ot rodilnoty...a tiq dety vikat "kfo tolko ako sa me osinovili" sa totalny prosti vie ne razbirate,4e 6te osaznaete 4e cql jivot ste jivqli v laja,4e vs tezi 4i4ovci i leli pe4eni,ne sa vi nikakfi...prosty e ujasny,am vie ste na deviza"mrazq da mislq" i ne moe da se zamislite prosty

не съм си го мислила сериозно, но да, минавало ми е през ума какво ли би било да разбера такова нещо.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Варна
    Емии като малка са ми минавали такива мисли, ма и аз незнам защо...ей тъй да има

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ne nikoga 6ot opredeleno ne sam osinovena(prili4am mnogo na maika mi :P )

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, но се бъзикам с наще от време на време за това
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Да,защото винаги,когато се скарам с майка ми ми казва "Трябва ли да ти припомням,че си осиновена,такава гад от мен не може да излезе..."
    Хубаво отношение има майка ми към мен...
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Повече от фен
    Аз съм като двойничка на майка ми.Особено като гледам нейни снимки, когато е била на моите години.
    Няма как да се съмнявам.

Голям фен Аватара на Ice
    Минавало ми е през главата...Обаче е невъзможно понеже съм одрала кожата на баща ми, а пък по характер съм същата като мама!
    Everything happens for a reason..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си