- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Скритата истина?
Мда, мислила съм си го, защото не намирам няква особена прилика с родителите ми, въпреки, че често ми казват, че много приличам на баща ми...
Миии не... може някой път на бъзик,ама много приличам на баща ми,а и характера ми е като на майка,така че...нема как.![]()
Първоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
ti me razbi
![]()
![]()
mi az katy malka sam si gy mislila,a i na men na6te me bazikat 4e kato malka sig sa me smenili s cigan4e v rodilnoty...ina4e i az imam snimki na "mamety" bremenna i na izpisvanety ot rodilnoty...a tiq dety vikat "kfo tolko ako sa me osinovili" sa totalny prosti![]()
vie ne razbirate,4e 6te osaznaete 4e cql jivot ste jivqli v laja,4e vs tezi 4i4ovci i leli pe4eni,ne sa vi nikakfi...prosty e ujasny,am vie ste na deviza"mrazq da mislq" i ne moe da se zamislite prosty
не съм си го мислила сериозно, но да, минавало ми е през ума какво ли би било да разбера такова нещо.
SMILE FOR ME NOW
Емии като малка са ми минавали такива мисли, ма и аз незнам защо...ей тъй да има![]()
Не, но се бъзикам с наще от време на време за това![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да,защото винаги,когато се скарам с майка ми ми казва "Трябва ли да ти припомням,че си осиновена,такава гад от мен не може да излезе..."
Хубаво отношение има майка ми към мен...
Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!
Аз съм като двойничка на майка ми.Особено като гледам нейни снимки, когато е била на моите години.
Няма как да се съмнявам.![]()
![]()
Минавало ми е през главата...Обаче е невъзможно понеже съм одрала кожата на баща ми, а пък по характер съм същата като мама!![]()
Everything happens for a reason..