Здравейте.Не съм сигурна дали тази тема е за тук и моля ви,не ме линчувайте,ако не е.Та искам да попитам кога започват постите?За тези Коледните говоря,знам,че са до Коледа,но си нямам и идея кога започват.И да попитам какво не се яде,когато постиш?Знам за месото,но какво друго не трябва да се яде?
Знам,че мога да попитам баба ми или който и да е от по-възрастните,но не ми се слушат лекции и как организма ми се развивал и не трябвало да го полагам на такива изпитания-чувала съм го.![]()
Благодаря на всички за отговорите.
нз кога почват, но не се яде нищо направено от животни - демек не можеш да ядеш хляб и т.н. щото има яйца вътресамо баницата дето се прави за коледа е изключение
mi nz to4no koga zapo4vat no 6te e predi 21 noemvri 6toto pi6e 4e togava se razre6ava riba...no mislq 4e bqha nqkade 40 dni postite maj ili se barkam .a za qdeneto emi ni6to sas jivotinski proizhod(mlqko,qjca,meso i tn) a ako iska6 strog post(koeto ne mi se vqrva) toj e i bez olio mi tva znam az dano sam pomognala pone malko
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
mmm sq 4eta tyla edno carkovno kalendar4e i doklokoto razbiram po4vat na 13 noemvri
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Ахем, в хляба няма яйца.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
13 zapo4vat i vhlqba naistina nqma qica samo maq voda bra6no i solПървоначално написано от BrokenInnocence