- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ска суичър
Хора от доста време си търся ска суичър във Варна,за тези които не схаващат за какво говоря,имам предвид от онези с черно-белите квадратчета.Ако някой знае от къде,моля да каже.
Ами най-практично ще е да потърсиш там където продават емо-дрешки,нали и те се носиха едно време на черно-бели квадратчета.
Или пък и ти си емо,което не може да си намери суичър и се надява ,хората които слушат ска,да му помогнат. ..![]()
рови се из вторите ръце...една приятелка е намирала страшни неща там..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
или пък ако не си намериш във втората употреба е най-добре да си поръчаш от нета някви неща.. ако имаш възможност![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Да знам,но нямам възможността пък и не ми е особено удобно да нося често черен костюм с бяла ризка.Първоначално написано от exploitedteen
Не не съм емо,верно че те се носеха така,както и да е.Дам ще потърся по вторите ръце,макар че на възлагам големи надежди.
А защо да не е?
Просто ник..
Ако имаш предвид нещо за хаус музиката или от сорта то не се ли пише -hause
имаше предвид (A)нархия
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
тфа дори аз го знамПървоначално написано от exploitedteen
бахти злетата![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
ба ли го..все тая ми е
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
от втора имам колан на шахмат,квадратчета,черно и бяло или както искаш там го наречи....пък бф-то има ебати якия такъв суичър ма е от сф....соооори бро :/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да за колана знма и съм виждала,но аз колани мноо не нося и,та търсенето продължава..
Какво, за Бога, е "ска"? (Помня, че до преди няколко месеца упорито задавах въпроса "Какво, за Бога, е "емо"?" Ъх, остарявам...)
течение в музиката.
да го нарека само стил ще звучи обидно.
алелуя.
И какво пропагандира?
И защо баш бели и черни квадратчета?
http://ska-bg.com/index.php?option=c...id=3&Itemid=32
ето ти да четеш, мен ме мързи да пиша.
алелуя.
мммм хора аз пък търся колан на кфадратчета ако има някъф сайт от който мога да си поръчам такъв колан нека пише лично саобщение![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
нали си емо?Първоначално написано от emo_girl953
трбява да знаеш емо магазинченцата...->там има такива колани
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
не мога да разбера за кво свързвате тези супер яки колани с емАта !?!?!?!![]()
![]()
http://www.extreme-bg.com/thumbs/200...omati_copy.jpgПървоначално написано от Barbie
това е ска![]()
аз питам за сайт щот в нашия забутан град няма такива магазини![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
лятна скаааааПървоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!